Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„I-a făcut semne obscene. L-a provocat tot meciul” Acuze dure la adresa lui Andrei Piţian

„I-a făcut semne obscene. L-a provocat tot meciul” Acuze dure la adresa lui Andrei Piţian

Superliga

Comentarii

Romario Pires, mijlocaşul lui FC Hermannstadt, a fost eliminat după fluierul final al meciului contra Chindiei.

Mijlocaşul a răbufnit la finalul partidei la adresa lui Andrei Piţian, fotbalistul Chindiei care a văzut meciul din tribună. Pires l-a acuzat pe Piţian de gesturi rasiste.

La finalul jocului Romario Pires nu ar fi dorit să apară la flash-interviu, dar ar fi transmis că Piţian i-ar fi strigat: "Ce faci aşa, ca un maimuţoi?"

Antrenorul secund a lui Hermannstadt, Eugen Beza a vorbit despre controversatul episod de la Buzău.

„Din păcate, după o primă repriză chiar dacă n-am avut mari ocazii, am controlat jocul. Dintr-o greşeală de abordare a situaţiei, rezultată dintr-un contraatac din care cei de la Chindia au înscris. Cu toată experienţa pe care o avem, am primit un gol fără cuvinte pentru mine.

„E regretabil ce s-a întâmplat”

Regretabil pentru că sunt jucători care se vor mai întâlni pe teren. Din nefericire, eram chiar acolo lângă Romario, a venit Piţian din tribună, l-a provocat pe Romario, n-am înţeles de ce, am vorbit cu el înainte şi l-am felicitat pentru sezonul bun pe care l-a avut. Am văzut când a venit şi i-a făcut nişte semne obscene..

Avea ceva cu el din tribună pentru că l-am avut pe Piţian cum zicea că Romario provoacă. E regretabil că un jucat care a făcut un sezon bun a făcut astfel de gesturi care ţin de educaţie. El susţine că au fost gesturi rasiste”, a declarat Eugen Beza, antrenorul secund a lui FC Hermannstadt.

Despre partida de la Buzău a vorbit şi Raul Opruţ. Fotbalistul lui FC Hermannstadt regretă poziţia echipei sale. Formaţia a ajuns pe ultimul loc în clasament şi este ameninţată de retrogradarea în eşalonul secund.

„Nu ştiu ce este cu noi..”

„Nu ne aşteptam să pierdem azi. Nu mai este vina nimănui, a antrenorului, este total vina noastră. Vorbim de fiecare dată în vestiar, dar pe teren se întâmplă altceva, parcă suntem alţi jucători. La antrenamente ne pregătim, ne antrenăm bine şi când intrăm pe teren nu ştiu ce se întâmplă.

Din păcate ştiam că ei joacă minge lungă şi pe contraatac şi din două faze pe contraatac ne-au dat două goluri. Lor le-a ieşit, nouă nu. Mergem înainte, ne dorim fiecare meci să îl câştigăm şi sper ca pe viitor să începem şi noi să câştigăm meciuri, altfel e din ce în ce mai rău. Celelate fac puncte, noi stăm pe loc, din păcate”,
a declarat Raul Opruţ, fundaşul sibienilor.

Afla mai multe despre: romario piresandrei pitian 

viewscnt
Articole similare