Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a răspuns lui Simeone, dar s-ar putea să regrete! Ronaldo ar putea fi sancţionat de UEFA după gestul de la returul cu Atletico. Ce riscă CR7

I-a răspuns lui Simeone, dar s-ar putea să regrete! Ronaldo ar putea fi sancţionat de UEFA după gestul de la returul cu Atletico. Ce riscă CR7galerie foto
Comentarii

La finalul returului Juventus - Atletico Madrid, 3-0, Ronaldo a imitat un gest obscen făcut de Diego Simeone. Acum, UEFA a anunţat că a deschis o anchetă în acest caz, iar portughezul riscă sacţiuni.

După meciul câştigat de Juventus în faţa lui Atletico, Ronaldo a avut un mesaj special pentru Diego Simeone şi i-a răspuns acestuia cu aceeaşi monedă: a repetat gestul făcut de argentinian în tur la scorul de 2-0 pentru spanioli. Ronaldo a aşteptat însă sfârşitul dublei manşe pentru a replica, semn că zicala cine râde la urmă râde mai bine s-a aplicat şi în acest caz.

UEFA nu a rămas însă impasibilă la gestul lui Ronaldo şi a deschis o anchetă în acest caz. Cel mai probabil, la fel ca Simeone, Ronaldo va fi amendat. Dacă însă, se va considera că gestul vulgar a fost îndreptat către suporterii adverşi, portughezul riscă şi o suspendare de o etapă.

Pentur gestul similar, Simeone a primit din partea UEFA o amendă de 20.000 de euro. Antrenorul a salutat gestul portughezului. 

"Cristiano Ronaldo e cel mai bun din lume şi poate oferi astfel de performanţe în meciurile mari!  A văzut ce am făcut eu pe Wanda Metropolitano şi, la fel ca mine, a încercat să-şi arate caracterul!", a spus Simeone. 

După ce a primit amenda usturătoare, Simeone şi-a explicat reacţia: “Recunosc, nu a fost un gest frumos, dar aşa am simţit să fac. Nu a fost către suporterii adverşi, pentru că m-am întors către fanii noştri. La fel am făcut şi când am jucat cu Lazio şi am repetat acest lucru pentru a le arăta suporterilor noştri că am avut curaj. Îmi cer scuze dacă am supărat pe cineva”, a declarat spaniolul. 

Afla mai multe despre: ronaldouefasimeone 

viewscnt
Articole similare