Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a scăzut cota de 20 de ori în opt ani, dar este dorit de o forţă din Premier League! Cine este jucătorul gata să o salveze pe Tottenham

I-a scăzut cota de 20 de ori în opt ani, dar este dorit de o forţă din Premier League! Cine este jucătorul gata să o salveze pe Tottenham

Premier League

Comentarii

Andy Carroll este ţinta surpriză a lui Spurs pentru această campanie de transferuri. Fără tripleta din ofensivă pentru câteva săptămâni, Pochettino încearcă să îl aducă pe vârful lui West Ham.

Andy Carroll poate ajunge în următoarele 10 zile la Tottenham. Nu este o glumă, londonezii trebuie să găsească o soluţie pentru a suplini absenţele neaşteptate din atac. Harry Kane s-a accidentat şi nu va fi disponibil mai devreme de luna martie, Delle Alli a suferit o leziune musculară în întâlnirea cu Fulham, iar Heung Min Son este plecat deocamdată cu naţionala sa la Cupa Asiei. Iar fotbalistul lui West Ham este o variantă foarte bună pentru că preţul său este de doar milioane de euro.

Andy Carroll ar pleca de la ciocănari în schimbul unei sume infime în comparaţie cu cea plătitiă de Liverpool pentru el în urmă cu 8 ani. Atunci cormoranii îşi asigurau serviciile lui în schimbul a 41 de milioane de euro. Vârful de 30 de ani este atât de ieftin şi pentru că el devine liber de contract din vară. Cu toate acestea cifrele din acest sezon nu sunt deloc încurajatoare pentru o astfel de mutare. Carroll a jucat nouă meciuri în stagiunea actuală de Premier League fără să înscrie vreun gol. 

Afla mai multe despre: tottenhampochettinowest hamandy carroll 

viewscnt
Articole similare