Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a spulberat marele vis lui Becali! Încă o lovitură primită de FCSB pe piaţa transferurilor: "Nu există nicio şansă!"

I-a spulberat marele vis lui Becali! Încă o lovitură primită de FCSB pe piaţa transferurilor: "Nu există nicio şansă!"

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a conturat deja lista de transferuri pentru pauza de iarnă. Pe lângă jucătorii din campionatul intern, roş-albaştrii au pus ochii şi pe doi stranieri.

Tudor Băluţă, Denis Drăguş, de la FC Viitorul, şi Darius Olaru, de la Gaz Metan, sunt ţintele principale ale vicecampioanei României, cel puţin de pe plan intern. Oficialii celor de la FCSB au ochit şi doi jucători care evoluează în străinătate.

Alexandru Paşcanu, de la Leicester, este fundaşul mult aşteptat de Nicolae Dică, în timp ce, Andrei Ivan este pariul nebun al patronului Gigi Becali. Dacă pentru Paşcanu vor continua negocierile, în cazul atacantului, roş-albaştrii şi-au luat gândul de la un eventual transfer.

Agentul jucătorului a declarat că este imposibil ca Andrei Ivan

"În momentul de faţă, nici tehnic, nici practic nu se poate pune problema unui transfer. Între Krasnodar şi Rapid Viena există un contract beton şi nu sunt şanse pentru un transfer în iarnă.

Respect Steaua, îl respect pe Gigi Becali, dar în momentul de faţă chiar nu se poate realiza acest transfer. Nu există nicio şansă. Jucătorul vrea să aibă continuitate, se simte bine la Viena", a spus Ion Carp, agentul lui Ivan.

Afla mai multe despre: andrei ivangigi becalipascanufcsb 

viewscnt
Articole similare