Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"I-am bătut chiar atunci când trebuia!" Alex Cicâldău, despre cheia succesului cu FCSB: "Asta a făcut diferenţa"

"I-am bătut chiar atunci când trebuia!" Alex Cicâldău, despre cheia succesului cu FCSB: "Asta a făcut diferenţa"
Comentarii

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Alexandru Cicâldău, consideră că atitudinea echipei sale a făcut diferenţa în derby-ul cu FCSB.

"După foarte multe înfrângeri împotriva lor am reuşit să-i batem, dar i-am bătut chiar atunci când trebuia. Mai avem 3 meciuri, 3 finale, fiecare meci va fi mai greu decât altul, ne aşteaptă o deplasare foarte grea la Botoşani şi de mâine trebuie să ne gândim la acel meci.

Era clar că eram două echipe cu jucători foarte buni, atât individual, cât şi colectiv, echipe foarte bune, în seara asta a făcut diferenţa atitudinea fiecărei echipe.

Va fi din ce în ce mai greu următorul meci la Botoşani, de mâine trebuie să uităm acest meci pentru că dacă pierdem următorul meci, nu o să realizăm nimic", a declarat Alexandru Cicâldău, la finalul meciului.

U Craiova - FCSB, scor 2-1, în Liga I. Oltenii au marcat din două penaltiuri

CS Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1) echipa FCSB, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I. În urma acestui rezultat, oltenii s-au desprins în fruntea clasamentului, la patru puncte de CFR Cluj, care va evolua luni, în aceeaşi etapă.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare