Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„I-am contactat pe Şumudică, Dan Petrescu şi Laurenţiu Reghecampf. Toţi ne-au refuzat”. Poli Iaşi şi-a încercat serios norocul înainte de a semna cu Nicolo Napoli

„I-am contactat pe Şumudică, Dan Petrescu şi Laurenţiu Reghecampf. Toţi ne-au refuzat”. Poli Iaşi şi-a încercat serios norocul înainte de a semna cu Nicolo Napoli

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi şi-a adus zilele trecute antrenor, pe Nicolo Napoli, pentru a se salva de la retrogradare în liga secundă.

Înainte de a-l contacta pe italian, Poli Iaşi i-a contactat pe cei mai experimentaţi antrenori, nume grele precum: Marius Şumudică, Dan Petrescu sau Laurenţiu Reghecampf.
Dezvăluirea a fost făcută chiar de vicepreşedintele Consiliului Director de la Poli Iaşi, Adrian Ambrosie.
„Nu am avut foarte multe opţiuni. Antrenorii buni, precum Dan Petrescu, Reghecampf sau Şumudică, ar fi fost greu de adus la Iaşi. Am vorbit cu cei trei, am vorbit şi cu Bergodi. Am avut o listă de 20 de antrenori care să vină la Iaşi. Am început cu cei de top, dar, din nefericire, am fost refuzaţi. Nu din pricina financiară. Şumudică ne-a spus că a refuzat şi Dinamo, şi Rapid şi că are nevoie de linişte până la vară. Dan Petrescu spunea acelaşi lucru. Fie vorba între noi, e greu să aduci un antrenor de top la o echipă care se bate la retrogradare”, a afirmat Adrian Ambrosie, la GSP Live. 
„Neavând alte opţiuni, ne-am uitat la antrenorii liberi de contract, iar unul dintre ei a fost Nicolo Napoli. Acum câţiva ani, a făcut performanţă la Iaşi, a calificat echipa în grupele Europa League. Am luat legătura cu el, a fost onorat că l-am sunat” a conchis Ambrosie. 

Afla mai multe despre: marius sumudicadan petrescupoli iasi 

viewscnt
Articole similare