Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-am cucerit! Laude de la un adversar de la Euro 2019: ”România? Cel mai bun fotbal de la turneul final!”

I-am cucerit! Laude de la un adversar de la Euro 2019: ”România? Cel mai bun fotbal de la turneul final!”

Echipa națională

Comentarii

Nikola Katic, fundaşul central al formaţiei Rangers FC a fost adversarul României în primul meci de la Euro 2019.

”Tricolorii mici” i-au lăsat o impresie excelentă masivului apărător croat, Nikola Katic. Într-un interviu acordat postului Rangers TV, Katic a vorbit despre experienţa de la Euro 2019: ”A fost o competiţie foarte dificilă şi, din păcate, am avut parte de o grupă extrem de grea cu Anglia, Franţa şi România” a mărturisit Katic.

”Suntem dezamăgiţi de rezultatele noastre, normal. Dar una peste alta a fost o experienţă utilă şi plăcută pentru mine. Foarte greu să joci în compania unor echipe atât de puternice. Ştiam ce calitate are Franţa, la fel şi Anglia. Dar România a arătat cel mai bun fotbal din grupa noastră, poate chiar de la Euro. E important pentru un fotbalist tânăr să participe la astfel de competiţii, unde întâlneşte foarte mulţi fotbalişti buni” a mai spus Katic, printre altele, pentru Rangers TV.

Croaţia a smuls o remiză în ultimul meci din grupă contra Angliei (3-3), dar a pierdut contra României (1-4) şi contra Franţei (0-1).

Katic este unul dintre proiectele cele mai de viitor al croaţilor. El a evoluat în stagiunea trecută în 30 de meciuri pentru Rangers şi a fost deja convocat la echipa naţională mare. Cota sa de piaţă este în acest moment de 2.25 milioane de euro, dar fundaşul de 1.94 centimetri a atras deja atenţia cluburilor din Premier League.

Afla mai multe despre: românia u21nikola katic 

viewscnt
Articole similare