Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-am cucerit pe italieni. Juventus îşi deschide o academie de fotbal în România! Avem toate detaliile

I-am cucerit pe italieni. Juventus îşi deschide o academie de fotbal în România! Avem toate detaliile

Diverse

Comentarii

Campioana Italiei, Juventus Torino, una dintre cele mai titrate echipe de fotbal din lume, deschide academie de fotbal în România. Tinerii fotbalişti bianconero vor avea ocazia să participe an de an, începând chiar din 2019, la Juventus Academy World Cup, campionatul mondial de fotbal al academiilor Juventus din toată lumea.

Juventus Academy Bucureşti îşi va deschide porţile anul viitor la Baza sportivă Complex Agronomie Bucureşti, fiind astfel foarte aproape de centrul Capitalei, ca urmare a parteneriatului cu Academia Sport Team. Performanţa dovedită de aceasta, organizarea, baza materiala, pregătirea şi seriozitatea, au fost doar câteva dintre criteriile remarcate de reprezentanţii clubului de fotbal Juventus.
 
„Prin Academia de fotbal pe care o vom deschide la vară, în luna iulie 2019, ne dorim să punem  o cărămidă importantă la temelia viitorului fotbalului din România”, a declarat organizatorul Juventus Academy Bucureşti, Luigino Pellegrini, fostul agent al marelui fotbalist Roberto Baggio. 
 
Micuţii fotbalişti de la Juventus Academy Bucureşti vor avea astfel la dispoziţie un teren regulamentar cu iarbă, un teren 8+1 cu gazon artificial, alte două terenuri cu gazon artificial pentru mini-fotbal, vestiare moderne şi o parcare de peste 50 de locuri. 
 
Luigino Pellegrini a adăugat că în cadrul Juventus Academy Bucureşti vor fi organizate anual două tabere de fotbal, una vara şi alta iarna, cel puţin trei turnee naţionale şi numeroase evenimente educative precum cursuri de limba italiană pentru sportivi, workshop-uri şi conferinţe pe teme de nutriţie pentru sportivi sau violenţa în cluburile de fotbal. 
 
Cei mai talentaţi copii ai Juventus Academy Bucureşti vor alcătui echipele cu care România va participa anual la Juventus Academy World Cup, competiţia care are loc în Italia şi la care se întrec cele mai bune echipe ale celor 52 de academii de fotbal Juventus din întreaga lume. Următoarea ediţie a Juventus Academy World Cup va avea loc în Italia în perioada 11-15 iunie 2019 şi România va participa în premieră cu echipe U13 din generaţiile 2006/2007 şi 2008/2009.   
Din echipele României vor face parte jucători care vor fi trecut prin stagii de pregătire Juventus, respectiv cei care au absolvit cursurile de fotbal din cadrul taberelor Juventus Training Camp România. Prima tabără JTC România a avut loc în vara acestui an, iar cea de a doua se va desfăşura în ultima săptămână a vacanţei de iarnă, în perioada 7-12 ianuarie 2019. 
 
Juventus Training Camp România – ediţia Winter 2019, este deschisă pentru copii cu vârste între 5 şi 13 ani. Pregătirea va include 20 de ore de antrenament şi pregătire tehnică după modelul Juventus, cu trei antrenori italieni de la Juventus Academy Italia, ajutaţi antrenori români.  Prima ediţie a taberei de fotbal JTC România a avut loc în luna iulie 2018.
 

Afla mai multe despre: juventusturneutabara de fotbalbucurestiromaniaitalia 

viewscnt
Articole similare