Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"I-am salvat cariera lui Budescu, nu i-am schimbat-o! Şumudică l-a exploatat". Cum a fost revitalizat mijlocaşul: "Se antrena prin parcuri"

"I-am salvat cariera lui Budescu, nu i-am schimbat-o! Şumudică l-a exploatat". Cum a fost revitalizat mijlocaşul: "Se antrena prin parcuri"

Superliga

Comentarii

Poreclit SMURD-ul pentru faptul că a preluat în dese rânduri echipe aflate în criză pentru a le "resuscita", Gheorghe Mulţescu spune că supranumele i se potriveşte şi în relaţia cu anumiţi jucători.

Unul dintre ei este Constantin Budescu, omul considerat de mulţi cel mai bun fotbalist din campionatul intern. Actualul jucător al FCSB a dat cel mai bun randament sub comanda lui Marius Şumudică, dar Mulţescu aminteşte de un moment petrecut în 2011, la Astra, când mijlocaşul se afla într-o situaţie dificilă.

"Budescu este primul Băluţă pentru mine. Lui i-am salvat cariera, nu i-am schimbat-o. El era dat afară când m-am dus eu la Astra în 2011. Era scos din lot. Ei spuneau că nu se pregătea, că era gras. Se antrena singur prin parcuri. L-am adus înapoi, l-am băgat în program de pregătire şi slăbire. După două săptămâni, a fost rezervă cu U Cluj, l-am băgat la 1-1, a dat două goluri şi am bătut 3-1. Din momentul ăla a rămas titular, eu am plecat, a venit Şumudică şi l-a exploatat. A ştiut să gestioneze relaţia cu jucători valoroşi. Bine, el a avut jucători făcuţi, eu a trebuit să îi fac", a declarat Gheorghe Mulţescu pentru ProSport.

Afla mai multe despre: budescumultescuastrafcsb 

viewscnt
Articole similare