Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"I-am spus asta". Ce i-a transmis antrenorul lui Ionuţ Radu după gafa din meciul cu Fiorentina

"I-am spus asta". Ce i-a transmis antrenorul lui Ionuţ Radu după gafa din meciul cu Fiorentina

Serie A

Comentarii

Ionuţ Radu a fost din nou în centrul atenţiei în mod negativ, după debutul la Cremonese în Seria A. Portarul român a intrat cu mingea în proprie poartă în ultimul minut al prelungirilor meciului dintre nou-promovata din Cremona şi Fiorentina.

"I-am spus asta". Ce i-a transmis antrenorul lui Ionuţ Radu după gafa din meciul cu Fiorentina

Cu respectiva gafă a portarului român, Cremonese a pierdut cu Fiorentina, scor 2-3, în prima etapă din Serie A.

Ionuţ Radu a fost din nou ţinta criticilor după ce nu i-a permis nou-promovatei să obţină un punct din deplasarea de la Florenţa.

Massimiliano Alvini, antrenorul jucătorului român, a fost întrebat despre situaţia românului, iar antrenorul a dat de înţeles că se va baza în continuare pe serviciile goalkeeper-ului.

"În fiecare zi ne-am concentrat pe antrenamente pentru a încerca să ne perfecţionăm, nimic altceva. Punctul lui forte (n.r. al lui Ionuţ Radu) este că se poate dedica complet antrenamentelor în fiecare zi. De acolo vine perfecţionarea jucătorului. I-am spus să se dedice complet perfecţionării", a spus Alvini, potrivit Tuttomercatoweb.

Deşi greşeala sa a privat-o pe Cremonese de câştigarea primului punct în Serie A, clubul a postat un mesaj pe reţelele sociale prin care a sărit în apărarea românului.

"Fiecare jucător al lui Cremonese face parte dintr-o familie, dintr-o societate, dintr-un grup. Fiecare laudă şi fiecare critică la adresa unei singure persoane este întotdeauna îndreptată către întreaga echipă.

Pentru că aşa suntem noi, uniţi atât pe teren cât şi în afara lui, la bine şi mai ales la greu. Am scris-o după meci: am pierdut ca o echipă, vom câştiga ca o echipă", a fost mesajul postat de Cremonese, pe Facebook.

Napoli îşi face echipă de titlu. Spalletti şi-a mai luat un nou atacant de mare perspectivă din Serie A

Afla mai multe despre: ionut radu 

viewscnt
Articole similare