Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"I-am trimis un mesaj". Ce i-a scris Keşeru lui Darius Olaru, după hat-trickul din victoria cu UTA: "E pregătit pentru transfer" | EXCLUSIV

"I-am trimis un mesaj". Ce i-a scris Keşeru lui Darius Olaru, după hat-trickul din victoria cu UTA: "E pregătit pentru transfer" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Claudiu Keşeru (37 de ani) a dezvăluit că i-a trimis un mesaj lui Darius Olaru după ce căpitanul FCSB a reuşit un hat-trick în meciul câştigat cu UTA, 4-0 pe Arena Naţională.

Claudiu Keşeru, unul dintrei cei mai importanţi fotbalişti din istoria recentă a FCSB, i-a scris lui Darius Olaru după ce a privit cum căpitanul "roş-albaştrilor" a reuşit un hattrick contra UTA-ei, în etapa a 22-a din Superliga. Fostul atacant a dezvăluit ce mesaj i-a trimis lui Olaru.

Claudiu Keşeru, mesaj special pentru Darius Olaru după FCSB - UTA 4-0: "I-am zis să ia mingea"

Keşeru îl laudă pe Olaru pentru modul cum se pregăteşte, după ce l-a văzut pe viu la antrenamente în ultimul "mandat" pe care l-a avut la FCSB. De asemenea, fostul vârf de atac a spus că Darius Olaru este pregătit de un transfer în străinătate, dar momentul prielnic este după EURO 2024, cred Keşeru.

"(n.r. - lui Olaru) I-am zis doar să ia mingea. I-am trimis un mesaj la final să ia mingea. Mă bucur pt el, chiar merită. Are un sezon excepţional dar e rezultatul muncii lui de mulţi ani. L-am văzut, l-am simţit cum se antrenează, nu mă surprinde deloc ce se întâmplă cu el.

El e pregătit (n.r - pentru transfer) şi cred că e bine să rămână până după Euro, sperăm că va fi acolo", a spus Claudiu Keşeru, pentru Orange Sport.

Darius Olaru a marcat de 13 ori şi a livrat trei pase de gol în 29 de meciuri (2256 de minute) din toate competiţiile sezonului.

  • 6,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: claudiu keserutransferdarius olarumesajfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare