Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”I-am zis lui Moruţan să tragă la poartă” Dinu Todoran a vorbit despre transferul lui Vinicius la FCSB: ”Este bine venit”

”I-am zis lui Moruţan să tragă la poartă” Dinu Todoran a vorbit despre transferul lui Vinicius la FCSB: ”Este bine venit”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-1 (3-0), echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a II-a Ligii 1.

Pentru FCSB au marcat Moruţan, Octavian Popescu, Cordea şi Mateiu în proprie poartă. Craiova a punctat în minutul 64 prin Markovic.

La finalul primului său derby pe banca FCSB-ului, Dinu Todoran s-a declarat extrem de încântat de joc şi de faptul că victoria a fost obţinută în faţa unui public impresionant: ”Este o plăcere pentru mine să văd jucătorii cum vin la antrenament, cum se pregătesc, absolut tot. Ei sunt magnifici, din punctul meu de vedere. Eu îi ajut cu partea tactică. Am avut de suferit puţin, dar pe partea de atac mi-e mult mai uşor. (n.r. - cum a pregătit tactic meciul) Asta rămâne între noi. Eu îi ajut pe jucători aşa cum pot. Lui Moruţan i-am zis să dea la poartă, pentru că loveşte mingea extraordinar. Mă bucur pentru suporteri, pentru peluză, pentru că la fiecare meci au venit alături de noi, s-au bucurat alături de noi, iar asta ne ajută. Peluza Nord e cea mai tare galerie.”

Fostul fundaş al CFR-ului, Vinicius pare aproape de un transfer la FCSB. Dinu Todoran a explicat: ”Rămâne de văzut dacă vine. Domnul Becali, dacă doreşte să-l aducă, este bine venit. Orice jucător de valoare este bine venit la noi” a mărturisit antrenorul FCSB-ului.

Tehnicianul roş-albaştrilor s-a declarat încântat de lotul pe care îl are la dispoziţie, dar şi de evoluţia noului transfer, Andrei Dumiter: ”Avem un lot valoros, a apărut şi Şerban, şi Vucur. Cine intră este pregătit. Avem un lot foarte numeros, iar toţi sunt de valoare. Dumiter a luat contact cu atmosfera, nu cred că a mai jucat cu atâţia suporteri. Mă bucur pentru el, sperăm să şi marcheze pe viitor. Avem soluţii în toate compartimentele” a spus Dinu Todoran, la finalul partidei derby cu Universitatea Craiova.

Todoran a vorbit şi despre partida cu Karagandy din Conference League: ”Este un meci greu, e o echipă care se închide foarte bine. Dar avem prima şansă. E un mare avantaj că jucăm în Armenia, terenul... La Karagandi era sintetic, avem un avantaj mare"

Afla mai multe despre: dinu todoran 

viewscnt
Articole similare