Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"I-au blocat plecarea la Napoli!" Ultimele informaţii despre situaţia lui Tătăruşanu la Nantes. De ce nu mai joacă în finalul de sezon

"I-au blocat plecarea la Napoli!" Ultimele informaţii despre situaţia lui Tătăruşanu la Nantes. De ce nu mai joacă în finalul de sezon

Stranieri

Comentarii

Presa din Franţa aunţă că Ciprian Tătăruşanu nu va mai apăra poarta lui Nantes în acest sezon, după ce a refuzat prelungirea înţelegerii scadente în vară, iar această situaţie produce nelinişte inclusiv în staff-ul naţionalei, în condiţiile în care titularul României nu va avea meciuri în picioare înaintea următoarelor confruntări din preliminariile Euro 2020.

  • Nantes o întâlneşte în această seară pe PSG, în semifinalele Cupei Franţei, de la 22:00, în direct pe Telekom Sport 3.

Fost secund al selecţionatei României, Ionuţ Badea se arată însă convins că situaţia se va remedia, fiind convins că un portar de valoarea lui Tătăruşanu nu poate fi ţinut mult timp rezervă, şi spune că goalkeeper-ul a ratat un transfer la Napoli, în perioada de mercato din iarnă.

Badea consideră că Tătăruşanu a căzut acum victima unor neînţelegeri cu tehnicianul echipei, Vahid Halilhodžić.

"Avem şi acum discuţii telefonice, 100% nu a semnat cu altcineva. N-are nicio problemă cu cei de la Nantes, poate cei de la Nantes au o problemă cu el. Mă refer la antrenor, care a declarat că Ciprian e accidentat, apoi s-a refacut. Acum câteva luni, i-a fost blocata plecarea la Napoli. Îl apreciau foarte mult, pe bună dreptate. Toate prestaţiile sale au fost bune şi foarte bune, nu-mi amintesc să fi făcut vreo gafă. 100% nu e un alt angajament. Ar fi vrut să-şi încheie cariera la Nantes. Nu ştiu dacă clubul a creat situaţia, mai degrabă antrenorul. La cum îl stiu pe Ciprian, sunt convins că va intra foarte rapid în poartă", a declarat Ionuţ Badea la ProX.

Afla mai multe despre: tatarusanutransfernantesnapoli 

viewscnt
Articole similare