Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-au făcut o bucurie pe final de an. Geraint Thomas a primit un nou trofeu, în locul celui furat

I-au făcut o bucurie pe final de an. Geraint Thomas a primit un nou trofeu, în locul celui furat

Ciclism

Comentarii

Ciclistul galez Geraint Thomas a primit un nou trofeu de câştigător al Turului Franţei, în locul celui care i-a fost furat în luna octombrie, a anunţat echipa Sky, citată de agenţia DPA.

Thomas, în vârstă de 31 ani, a obţinut prima victorie din cariera sa într-un Mare Tur, în luna iulie, în Hexagon. El intrat în posesia unei replici a trofeului cucerit în vară, care i-a fost oferită de organizatorul cursei Tour de France, Amaury Sport, cu ocazia galei organizate de BBC, duminică, în cadrul căreia galezul a fost desemnat Personalitatea sportivă a anului 2018 în Marea Britanie.

"Geraint Thomas a primit duminică un nou trofeu al Turului Franţei. Mulţumiri imense către Amaury Sport pentru organizarea înlocuirii. Chapeau!", a scris Team Sky pe contul său de Twitter.

Sky a expus trofeele cucerite anul acesta în Marile Tururi de către rutierii săi la Cycle Show din Birmingham, în luna octombrie, însă doar două dintre ele i-au fost returnate în siguranţă. Poliţia anchetează în continuare acest caz.



Grupul Sky a anunţat săptămâna trecută că va renunţa în 2020 la sponsorizarea echipei cicliste care îi are în rândurile sale pe Geraint Thomas şi Chris Froome, cea mai puternică din actualul pluton profesionist, câştigătoarea a şase ediţii ale Turului Franţei în ultimii şapte ani.

Afla mai multe despre: geraint thomastrofeuhotifurt 

viewscnt
Articole similare