Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-au ironizat rapidiştii pe cei de la FCSB? ”Doar Botoşani ne-a pus probleme în seara asta. În rest, nicio altă echipă!”

I-au ironizat rapidiştii pe cei de la FCSB? ”Doar Botoşani ne-a pus probleme în seara asta. În rest, nicio altă echipă!”

Rapid

Comentarii

Formaţia FC Rapid a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 1. Rapidiştii sunt neînvinşi în actuala ediţie de campionat, având cinci victorii şi o remiză.

Golurile au fost marcate de Marzouk ’84 şi Alami ‘90+2. Claudiu Belu-Iordache a fost desemnat omul meciului, iar la finalul partidei a părut că şi-a ironizat fosta echipă, FCSB, şi a spus că doar trupa lui Marius Croitoru le-a pus probleme, chiar dacă Rapid a jucat deja cu echipa roş-albastră, scor 1-0. 

 ”Doar Botoşani ne-a pus probleme în seara asta. În rest, nicio altă echipă!”

”A fost echipa meciului, nu omul meciului. Am făcut un joc defensiv foarte bun. Botoşaniul e o echipă foarte bună, ne-a pus poate cele mai mari probleme din începutul ăsta de campionat. Am rezistat încă o etapă fără gol primit şi sper să mai rezistăm, să o mai ducem aşa, cu determinare, devotament, încredere, să fim la fel de motivaţi şi vom ţine pe aceeaşi linie.

Aia a fost ocazia cea mai mare a Botoşaniului. În rest, doar ne-a pasat de pe o parte pe alta, dar am stat bine defensiv şi i-am închis destul de bine. O echipă bună. Cred că Botoşaniul ne-a pus probleme în seara asta. În rest, nicio altă echipă”, a spus Belu-Iordache, la sfârşitul meciului. 

Afla mai multe despre: rapid-belu-fcsb 

viewscnt
Articole similare