Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-au luat frica lui Becali. Şefii CFR-ului s-au speriat şi şi-au luat măsuri în lupta cu FCSB pentru jucători: "Gata, i-am blindat!"

I-au luat frica lui Becali. Şefii CFR-ului s-au speriat şi şi-au luat măsuri în lupta cu FCSB pentru jucători: "Gata, i-am blindat!"

FCSB

Comentarii

FCSB şi CFR Cluj s-au luptat la începutul sezonului pentru semnătura lui Billel Omrani. Deşi Gigi Becali a anunţat în nenumărate rânduri că s-a înţeles deja cu atacantul francez, Omrani a rămas până la urmă la campioana României.

 Pentru a evita astfel de situaţii în viitor, oficialii CFR-ului au ţinut să prelungească toate contractele jucătorilor care intrau în ultimele şase luni.

"A fost ceva denaturat, ştiu toată istoria cu Omrani. Nu a fost Omrani de vină, au fost anumiţi impresari la mijloc care au încercat anumite strategii. Au încercat să obţină mai mulţi bani. Au fost jocuri nereuşite din partea anumitor impresari.

Nu ne mai suprinde că Becali face declaraţii legate de jucători înainte de meciuri. Noi suntem liniştiţi pentru că avem o relaţie bună cu jucătorii noştri.

Au fost jucători cărora le expirau contractele şi cărora este posibil ca FCSB să le fi dat târcoale iarna aceasta, probabil prin terţi. Dar cum am spus, jucătorii şi-au dorit să continue la noi, şi noi cu ei. I-am blindat" , a declarat Bogdan Mara, directorul sportiv al CFR-ului, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujomranigigi becali 

viewscnt
Articole similare