Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-au luat-o înainte lui Gigi Becali. FOTO | O echipă s-a antrenat în secret, în plină stare de urgenţă şi acum riscă sancţiuni. Scandal uriaş

I-au luat-o înainte lui Gigi Becali. FOTO | O echipă s-a antrenat în secret, în plină stare de urgenţă şi acum riscă sancţiuni. Scandal uriaşgalerie foto

Campionate

Comentarii

Nu numai Gigi Becali este decis să impună echipei reluarea antrenamentelor în această perioadă. Tot în această zonă a Europei, dar în Bulgaria, ŢSKA Sofia şi-a chemat la antrenamente o parte din jucători, deşi este stare de urgenţă.

Scandal uriaş în Bulgaria. Cei de la ŢSKA Sofia au fost surprinşi în timp ce se antrenau în baza lor sportivă. Filmarea a fost făcută de un amator, care a ridicat inclusiv o dronă şi pe imagini se poate observa cum şase străini se antrenează alături de tehnicianul echipei, alături de secundul şi analistul video. Printre cei şase se află şi Vytautas Cherniauskas, fost jucător la Dinamo. 

În Bulgaria este stare de urgenţă şi antrenamentele au fost interzise

Bulgaria se confruntă şi ea cu tot mai multe cazuri de coronavirus. În total sunt 581 de cazuri de îmbolnăvire cu virusul COVID-19 şi numărul creşte de la o zi la alta. De altfel, autorităţile din ţara vecină au decretat stare de urgenţă şi campionatul a fost suspendat începând cu 13 martie. De asemenea, antrenamentele echipelor au fost interzise. 

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Însă cei de la ŢSKA Sofia au hotărât să încalce carantina şi şi-au chemat la antrenamente o parte din jucători. Acum, site-ul sportal.bg scrie că riscă sancţiuni: ”Nu ştiu dacă există echipe care se antreneaă în timpul stării de urgenţă. Dacă există, ar trebui pedepsite. Trebuie să suporte sancţiuni”, a comentat Boyko Borisov, premierul Bulgariei.
De altfel, există zvonuri în Bulgaria potrivit cărora şi Lokomotiv Plovidiv ar fi reluat antrenamentele.

În România, Gigi Becali este decis să-i cheme pe jucători la antrenamente

Până acum, nu există informaţii cum că vreo echipă din România ar fi reluat pe ascuns antrenamentele. Însă Gigi Becali a declarat public că vrea să-i bage pe jucători în cantonament. Patronul FCSB susţine că aceştia vor fi mai întâi testaţi şi apoi, dacă rezultatele sunt negative, vor intra toţi în cantonament. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tska sofia 

viewscnt
Articole similare