Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-au prins pe hoţii care au băgat frica în starurile de la Atletico şi de la Real Madrid. Cum acţiona grupul infracţional

I-au prins pe hoţii care au băgat frica în starurile de la Atletico şi de la Real Madrid. Cum acţiona grupul infracţional

Real Madrid

Comentarii

Garda civilă spaniolă a destructurat grupul infracţional care a spart locuniţele unor jucători de la Real Madrid şi de la Atletico Madrid, relatează eldiario.es.

Au fost arestate patru persoane. Unul dintre cei reţinuţi este un cetăţean albanez care a mai fost reţinut pentru că a participat la un jaf în 2007, la locuinţa lui Jose Luis Moreno, personalitate a lumii artistice spaniole.

Garda civilă a recuperat o cantitate mare de bijuterii furate şi 10.000 de euro, precum şi obiecte precum medalia de argint a lui Thomas Partey, din Liga Campionilor, şi paşaportul fotbalistului.

Locuinţa lui Partey din Boadilla del Monte a fost spartă de hoţi când în interior se afla menajera. Şi casa lui Casemiro (Real Madrid) a fost spartă, în timp ce jucătorul se afla la un meci cu Atletico, la 28 septembrie.

În iunie, a avut loc o spargere la casa lui Alvaro Morata, când jucătorul era convocat la naţionala Spaniei. În interior se aflau, în momentul spargerii, soţia jucătorului, copiii lor şi o angajată. Au fost sparte şi locuinţele antrenorului Zinedine Zidane şi fotbalistului Isco, în aceeaşi zi.

Toţi cei patru arestaţi sunt albanezi. Ei sunt acuzaţi de furt din locuinţe, constituire de grup infracţional, folosire de obiecte furate, furt de vehicule şi uz de fals.

Albanezii furau maşini pentru a le folosi la spargeri şi le schimbau plăcuţele de înmatriculare. În posesia lor s-au găsit şi echipamente de transmisie şi materiale folosite pentru ca hoţii să nu fie recunoscuţi în imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Poliţia caută încă un membru al grupului infracţional, despre care se crede că a fugit într-o ţară din afara Uniunii Europene.  În cazul acestuia, i s-a solicitat unui judecător emiterea unui mandat internaţional de arestare.

Afla mai multe despre: real madridatletico madrid 

viewscnt
Articole similare