Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I s-a îndeplinit visul! Un jucător a fost "eliberat" de Chelsea şi se va duela cu Hazard din sezonul viitor

I s-a îndeplinit visul! Un jucător a fost "eliberat" de Chelsea şi se va duela cu Hazard din sezonul viitor

La Liga

Comentarii

Chelsea are interzis la cumpărături în această perioadă de mercato şi în cea din iarnă, dar nu ezită să se despartă de jucători. După ce l-a trimis pe Higuain înapoi la Juventus, londonezii au anunţat despărţirea de un alt fotbalist.

Clubul Atletico Madrid a anunţat, sâmbătă, că a ajuns la un acord cu gruparea Chelsea Londra pentru transferul lui Alvaro Morata în LaLiga, înţelegere valabilă de la 1 iulie 2020. Morata joacă din ianuarie la Atletico sub formă de împrumut de la Chelsea. Împrumutul este valabil şi pe sezonul 2019/2020, la finalul căruia va intra în vigoare transferul.

55 de milioane de euro a fost clauza din împrumutul lui Morata care l-a adus în mod definitiv pe Wanda Metropolitano. În urmă cu doar câteva zile, presa din Spania a scris despre cererea lui Morata pentru conducerea lui "Atleti". Atacantul spaniol i-ar fi rugat pe şefi să îi activeze clauza pentru că nu dorea să se întoarcă pe Stamford Bridge, acolo unde nu a petrecut o perioadă foarte bună. 

17 meciuri a jucat Morata pentru Atletico în sezonul precedent, marcând şase goluri. 

Real Madrid, Juventus, Chelsea şi Atletico Madrid sunt echipele pentru care a jucat vârful cu 29 de selecţii în naţionala Spaniei

Afla mai multe despre: moratachelseaatleticotransfer 

viewscnt
Articole similare