Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I s-a umplut ”infirmeria” lu Petrescu, după jocul cu Sepsi. ”Băgăm juniorii cu Farul, dacă nu avem soluţii”

I s-a umplut ”infirmeria” lu Petrescu, după jocul cu Sepsi. ”Băgăm juniorii cu Farul, dacă nu avem soluţii”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a învins-o pe OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1 (1-1), sâmbătă seară, în deplasare, într-o partidă din etapa a 9-a din play-off-ul Superligii

Golurile clujenilor au fost marcate de Claudiu Petrila (min. 33) şi Nana Boateng (min. 82), în timp ce pentru Sepsi a punctat Alexandru Tudorie (min. 43).

Dan Petrescu respiră uşurat: ”Măcar astăzi VAR-ul a fost de partea noastră”

Dan Petrescu s-a arătat încântat de faptul că echipa sa a obţinut toate cele trei puncte contra celor de la Sepsi şi a mai făcut un pas important pentru obţinerea locului trei şi, implicit, calificarea în preliminariile Conference League, în sezonul viitor.

Clujenii speră ca Universitatea Craiova, principala contracandidată, să nu câştige partida cu Rapid, duminică, şi să aconteze podiumul.

Dan Petrescu este îngrijorat de faptul că alţi doi jucători importanţi ai echipei s-au accidentat. În plus, încă doi fotbalişti au reclamat dureri şi, cel mai probabil, vor fi supuşi unor controale amănunţite duminică.

”Bursucul” a afirmat că, dacă nu va avea de ales, la ultima etapă, cu Farul, va trebui să folosească juniorii.

În toate meciurile au fost toate contra noastră, VAR-ul, liniile. Măcar astăzi a fost de partea noastră. Am stat cinci minute la gol, la pe ofsaid, la penalty.

Până acum e un an incredibil pentru noi. Atâta ghinion n-am avut toată cariera mea. Accidentări, în 61 de meciuri. Se vede.

Braun e accidentat, Camora e accidentat, Manea nu e prea bine, pe Petrila îl doare genunchiul. Să vedem pentru meciul cu Farul ce soluţii avem. Băgăm juniorii, pentru că nu avem jucători.

Sper să nu mai fie nevoie de meciuri, să fim deja calificaţi în Europa. Trebuie să terminăm pe locul trei, pentru că nu suntem siguri. Să vedem ce se întâmplă la Rapid cu Craiova.

(n.r. - Noua politică a clubului, cu jucători tineri?) Politica este făcută de faptul că aceştia sunt jucătorii pe care-i avem la dispoziţie.Toţi jucătorii au jucat bine. Fica, Birligea şi Petrila. Yeboah, Sava şi Filip nu au intrat. E normal să ai şi jucători tineri, dar la CFR Cluj, dacă nu ai rezultate imediat nu e bine.

Mai e un meci, posibil să mai jucăm încă unul. A trecut mult timp de când n-am câştigat şi s-au adunat multe. Cu 61 de meciuri jucate, nu este uşor. Sunt alţii cu 50 care se plâng. Dar în România, să ai 61, mi se pare foarte mult

Nu o să mă uit la meci. Mă uit la un film, sigur. Mă interesează, dar nu mă uit”, a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului cu Sepsi.

Afla mai multe despre: sepsi-cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare