Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"I se spunea Chirurgul!" VIDEO | Ce şi-a amintit Bergodi despre Alexa înainte de meciul direct

"I se spunea Chirurgul!" VIDEO | Ce şi-a amintit Bergodi despre Alexa înainte de meciul direct

Superliga

Comentarii

Meciul Voluntari - Dunărea Călăraşi se joacă duminică, de la 15:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi se anunţă unul vital în lupta pentru evitarea retrogradării.

Ilfovenii au şansa să se apropie la doar două puncte de Dunărea, în cazul unei victorii, însă Cristiano Bergodi ştie că formaţia din Călăraşi va fi extrem de greu de învins.

Bergodi şi-a amintit de porecla lui Dan Alexa din perioada în care acesta era jucător. Fostului închizător i se spunea "Chirurgul", fiind recunoscut drept un jucător extrem de dur.



"E un meci important pentru noi, foarte important dar nu decisiv.
Suntem încrezători pentru că în aceste două meciuri pe care le-am jucat, şi 4 reprize, am greşit doar într-o repriză, prima repriză cu Botoşani.

Îl cunosc mai bine ca jucător (n.r. pe Alexa). Când am venit prima dată, în 2005, el juca, era un jucător foarte bun la Dinamo. Îmi aduc aminte că i se spunea Chirurgul, un mijlocaş defensiv foarte bun. Ca antrenor nu pot spune multe, pentru că ştiu ce am citit în urmă cu doi ani, când a promovat cu Rapidul. Antrenor tânăr, bun. A câştigat cu Concordia când era în tribună, şi cu noi va sta în tribună.

Vreau să plec în play out împreună cu Concordia şi Călăraşi la acelaşi număr de puncte
", spune Bergodi.
 

Afla mai multe despre: alexa 

viewscnt
Articole similare