Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ia-mă la Dinamo!” Cuvintele care aruncă în aer FCSB! Meme s-a rugat de un dinamovist să-l ia în Ştefan cel Mare!

”Ia-mă la Dinamo!” Cuvintele care aruncă în aer FCSB! Meme s-a rugat de un dinamovist să-l ia în Ştefan cel Mare!
Comentarii

Mihai Stoica este unul dintre cei mai aprigi stelişti în viaţă. Îşi apără echipa precum o mamă copilul şi se află în război cu toţi adversarii echipei sale. Această dragoste faţă de FCSB este cutremurată de o dezvăluire incredibilă făcută de Ioan Andone.

”Fălcosul” a dezvăluit un episod petrecut în sezonul 2010 - 2011. Mihai Stoica era manager la Unirea Urziceni, iar echipa tocmai ce era dizolvată de patronul Bucşaru. Meme, acelaşi om care se află în război cu fanii dinamovişti, l-a rugat pe Andone să-l ia la Dinamo!

"Meme o terminase cu Urziceniul, unde Bucşaru îi vânduse toată echipa şi nici nu-i mai plătea jucătorii rămaşi. Ne întâlneam foarte des cu grupul meu de prieteni la un restaurant din Herăstrău, vorbeam, ne uitam la meciuri, comentam. Mi-a spus de mai multe ori <vreau să vin la Dinamo, să muncim împreună, să facem super-echipă! Ia-mă la Dinamo pentru că nu vreau nici în ruptul capului să mă mai întorc la Steaua. Ando, vezi ce bine mă înţeleg cu tine şi abia aştept să muncim împreună>", dezvăluie Andone.

"Fălcosul" aduce şi alte detalii despre cele întâmplate acum 7 ani şi jumătate. "Văzându-l atât de hotărât, eu personal l-am propus la Dinamo! Am vorbit cu domnul Badea, dar nu ştiu apoi ce s-a întâmplat şi de ce Meme nu a mai ajuns la Dinamo. Nu cunosc dacă s-a văzut cu domnul Badea, dacă au negociat sau dacă a avut vreo discuţie cu alt şef de la Dinamo. Dar, repet, eu l-am propus la Dinamo pentru că insista şi-l apreciam. Şi mai e ceva: Meme spunea că ar avea o ofertă de la Rapid, dar nu vrea să meargă acolo. Dorea la Dinamo!”, a mai spus Andone pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: mihai stoicadinamofcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare