Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ia mai mult decât meriţi! Miercuri şi joi cu câştiguri cât carul la Casa

Ia mai mult decât meriţi! Miercuri şi joi cu câştiguri cât carul la Casa

Pariuri sportive

Comentarii

O să fie Dortmund neaşteptata semifinalelor sau nu o mai opreşte nimeni şi nimic pe Real Madrid? Mergem şi noi cu Nicuşor într-o semifinală de Europa? E loc de orice şi aşteptăm minuni şi goluri fabuloase în UCL şi în UEL. Dar degeaba dacă nu trăieşti şi pentru tine un pic mai mult aceste meciuri.

Altfel vezi la TV când ştii că iei o cotă şi câştigi mai mult decât îţi aduce biletul calculat! Miercuri avem oferte de pus în ramă la Casa Pariurilor. Depui 75 de lei şi ai un pariu fără risc de 40 de lei să-l pui pe live.

Iar joia meciurilor în Europa League şi la ATP Monte Carlo se încheie cu +10% din partea Casei pe un bilet câştigător, pe care iei cel puţin două meciuri. Ofertele astea zi de zi sunt în calendarul Casa Pariurilor, în Luna Promoţiilor.

Până la sfârşitul lunii ai surprize şi premii de numa’ să vrei şi poţi să le duci. Dai click în pătrăţica ta de câştig pe zilele de 14 şi 15 şi eşti înscris în promoţie. Câştigurile vin automat şi

faci mai departe ce ştii cu ele #casafiebine. Şi nu-ţi face probleme dacă azi, când citeşti asta, e miercuri sau joi. Cum spuneam, Luna Promoţiilor ţine tot aprilie la Casa! #casafiebine

Afla mai multe despre: stanciu 

viewscnt
Articole similare