Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ia un dar din calendar!

Ia un dar din calendar!

Pariuri sportive

Comentarii

24 de zile şi de surprize. Ale tale-s toate, garantate şi automate

Doar o dată-i Crăciunul. Şi vine ca nebunul la Casa românului, înaintea Moşului. Nu intrăm pe horn, nu-ţi stricăm acoperişul, intri tu pe casapariurilor.ro sau în aplicaţie şi-ţi iei cadourile. Zi de zi din calendarul plin de surprize.

Avem de dat premii-top în cazinou şi în oferta de pariuri pe sport. 24 de ore fără oprire, din 1 până-n 24 decembrie, automat şi garantat. Apoi ne retragem frumos şi-l lăsăm pe Moşu să se ridice şi el la nivelul nostru.

În Cazinoul Casa şi la pariuri ai pregătite în calendar rotiri gratuite, sume-n plus la depuneri, procente din mize înapoi, extra-câştig la fotbal, pariuri fără risc şi bani cash de pus pe ce meciuri vrei. De la o zi la alta diferă tipul premiilor şi valoarea lor. Sunt mari, foarte mari şi sunt zilnice. Multe cât sarmalele, umflate precum cozonacii şi curg ca vinul.

Aşa că intră la noi, pune-te la masa câştigaţilor şi înscrie-te în campania ‘Ia un dar din calendar’, de pe casapariurilor.ro. Ca să-ţi faci zilele frumoase din 1 până-n 24 decembrie şi #casafiebine



 

Afla mai multe despre: advertorial 

viewscnt
Articole similare