Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ian Baraclough, selecţioner Irlanda de Nord: "Ţinând cont de context, rezultatul este o victorie pentru noi!"

Ian Baraclough, selecţioner Irlanda de Nord: "Ţinând cont de context, rezultatul este o victorie pentru noi!"
Comentarii

Selecţionerul Irlandei de Nord, Ian Baraclough, a declarat vineri seară, după meciul cu România, scor 1-1, că acest rezultat este cât o victorie, având în vedere faptul că echipa sa a jucat în inferioritate numerică.

Selecţionerul nord-irlandezilor, Ian Baraclough a subliniat după meci: "Având în vedere că am fost conduşi cu 1-0 şi că aveam un om mai puţin, e clar că pentru noi este ca o victorie. Stiam că trebuie să avem răbdare, să punem puţină presiune în partea a doua şi am reuşit. Am jucat cu pasiune, cu dorinţă, iar caracterul băieţilor a fost foarte puternic" a spus selecţionerul oaspeţilor, după meci.

"Le-am cerut la pauză să nu se sperie, pentru că eram sigur că România se va deschide şi dacă vom avea răbdare, vom putea să marcăm. Ştiam că va fi foarte greu, pentru că România are cel puţin 4-5 jucători care joacă constant acum, în plin sezon. Fizic, am fost inferiori probabil, dar ne-am mobilizat extrem de bine" a mai spus Baraclough.

Mirel Rădoi, la fel ca şi Baraclough a debutat pe banca tehnică a naţionalei: "Va fi dezamăgit. Dar cred că echipa lui a jucat cu ritm, cu siguranţă.... pentru primul lui joc ca manager, mi s-a părut că jucătorii au dat totul pentru el.  Ne-au pus câteva probleme, au pasat foarte bine mingea.Dar au dat peste un portar şi peste apărători foarte dedicaţi. Cred că îşi va reveni. Are jucători buni şi s-a văzut că aceştia au răspuns bine la ceea ce le-a cerut. Ne-au pus multe probleme. Este încă devreme pentru amândoi. Mai avem nevoie de timp ca să lucrăm cu jucătorii şi să ne impunem ideile. Dar mi-a plăcut cum a jucat" a mai spus selectionerul nord-irlandez.

România a terminat la egalitate, vineri, pe Arena Naţională, scor 1-1 (1-0), meciul disputat cu Irlanda de Nord, în prima etapă a Grupei I a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

Oaspeţii au evoluat din minutul 39 cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Magennis şi au egalat, în minutul 86.

Afla mai multe despre: ian baraclough 

viewscnt
Articole similare