Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iancu: "Un sfert de campionat a fost trucat!". Ce soluţie le-a oferit rapidiştilor pentru a salva echipa

Iancu: "Un sfert de campionat a fost trucat!". Ce soluţie le-a oferit rapidiştilor pentru a salva echipa

Fotbal intern

Comentarii

Marian Iancu, fost patron al Politehnicii Timişoara şi un fan declarat al Rapidului, a explicat la Dolce Sport cum ar putea să se salveze giuleştenii de la faliment.

Soluţia dată de Iancu are la bază precedentul creat anul trecut în Liga a II-a, când s-a format o echipă nouă a Craiovei şi căreia i s-a dat acum dreptul să promoveze în Primul eşalon.

E simplu. Rapidul de acum nu cred ca are posibilitatea sa se finanteze din activitate proprie. E momentul ca Rapidul sa se organizeze intr-o asociatie nonprofit, cu fani si cei apropiati echipei, cu palmaresul si toate cele. Pe modelul Craiovei, sa faca cerere la Federatie sa primeasca afiliere provizorie din partea Adunarii Generale, iar la anul sa vina in Liga 1 fara datorii”, a declarat Marian Iancu la Dolce Sport.

Marian Iancu este convins că toate problemele fotbalului românesc pornesc de la Mircea Sandu.

A fost un sfert de campionat trucat, aproape ca nu te poti uita la televizor. Nu stiu cum ati putut plati voi atatia banii! Un sfert de campionat a fost imposibil sa te uiti la el, tribune goale, comisii alandala... Nu mai inteleg nimic, nici care sunt criteriile jocului... Ce se intampla cu fotbalul de la noi?

Craiova are un proiect foarte bun, dar incalca toate regulile firesti. Cum sa ajungi asa usor in Liga 1? Si cu toate acestea, Mircea Sandu are renta viagera si este presedinte de onoare al Federatiei Romane de Fotbal”, a răbufnit Marian Iancu.

Fostul patron din Liga 1 nu s-a oprit aici cu acuzaţiile. Viorel Duru nu a scăpat nici el de criticile fostului finanţator de pe Bega. “Poate a avut dreptate, dar de ce n-a taiat cu aceaiasi unitate de masura si la Dinamo? Situatia la Dinamo e clara! Cum sa iti iei licenta si apoi sa te duci de unul singur la tribunal si sa iti declari insolventa?”.


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 260.000 de fani

viewscnt
Articole similare