Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis a luat-o pe urmele tatălui: ”Ce-ai făcut ieri nu mai este valabil astăzi!” Ce şi-ar dori să nu preia de la Gică Hagi: ”Eviţi anumite suspendări”

Ianis a luat-o pe urmele tatălui: ”Ce-ai făcut ieri nu mai este valabil astăzi!” Ce şi-ar dori să nu preia de la Gică Hagi: ”Eviţi anumite suspendări”

Superliga

Comentarii

Ianis Hagi a preluat din discursul tatălui său. Premiat la Gala Alexandrion, tânărul internaţional român spune că a avut multe de învăţat de la Gică Hagi, însă şi-ar dori în schimb să fie mai calm decât acesta, în situaţiile tensionate.

Care a fost cel mai important lucru pe care l-ai învăţat de la tatăl tău?

Ce-ai făcut ieri nu mai este valabil astăzi şi trebuie să o iei mereu de la capăt şi să dovedeşti mereu că eşti bun şi că meriţi să fii pe primul loc, să fii printre cei mai buni.

Care a fost cel mai important lucru pe care nu l-ai învăţat de la tatăl tău?
(n.r. râde) Cred că să fiu mai calm şi mai lucid în anumite momente. (n.r. Atenţie, nu de la tatăl tău!) Da. Avându-l antrenor în ultimii trei ani, am învăţat că este important de multe ori să ştii să fii calm în anumite momente şi să eviţi anumite suspendări.

Nu te enervează când jurnaliştii te întreabă doar de tatăl tău?
Nu, sunt obişnuit. De mic am avut această presiune, pot să spun că m-am născut cu presiunea asta şi eram conştient că, dacă voi practica acelaşi sport pe care el l-a dus la cel mai înalt nivel, îmi va fi foarte greu.  Dar pentru mine este o motivaţie şi o onoare să port acest nume şi să practic acelaşi sport pe care l-a practicat tata.

Afla mai multe despre: ianis hagigala alexandrion 

viewscnt
Articole similare