Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi a adus victoria echipei naţionale şi a marcat primul gol pentru România. Tricolorii au făcut senzaţie în partida contra Macedoniei de Nord

Ianis Hagi a adus victoria echipei naţionale şi a marcat primul gol pentru România. Tricolorii au făcut senzaţie în partida contra Macedoniei de Nord

Echipa națională

Comentarii

România a învins-o cu 3-2 pe Macedonia de Nord, după ce tricolorii au condus cu 2-0.

România câştigat meciul, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, contra Macedoniei de Nord, cu scor 3-2. Tricolorii lui Mirel Rădoi au făcut un meci foarte bun pe parea ofensivă şi au reuşit să păstreze cele 3 puncte după ce adversarii de joi seară au egalat de la 2-0.

Ianis Hagi a adus victoria echipei naţionale şi a marcat primul gol pentru România

Ianis Hagi a purtat tricoul cu numărul 14 şi a intrat în minutul 76 în locul lui Florinel Tănase. Fotbalistul lui Rangers a reuşit să marcheze golul victoriei, iar acesta a reprezentat şi momentul în care fiul "Regelui", a înscris pentru prima dată în tricoul echipe mari a naţionalei. Ianis a dat primul său gol cu piciorul drept din pasa lui Răzvan Marin în minutul 86 şi a adus cele 3 puncte pentru echipa antrenată de Mirel Rădoi, la câteva momente după ce România a fost egalată de la scorul de 2-0.

Tricolorii au făcut senzaţie în partida contra Macedoniei de Nord

Pentru România în victoria împotriva Macedoniei de Nord, au reuşit să marcheze pentru prima dată şi Florin Tănase, cel care a deschis scorul şi Valentin Mihăilă care a şi debutat pentru echipa mare a naţionalei.

Mijlocaşul şi căpitanul celor de la FCSB, a deschis scorul în minutul 28 din pasa lui Chiricheş şi a evoluat până în minutul 76 al partidei. În schimb, atacantul Parmei a fost introdus în locul lui Florinel Coman, în minutul 14 şi a marcat la debutul său un gol senzaţional din afara careului, în minutul 50, din pasa lui Claudiu Keşeru.

Ianis Hagi este cotat la 6 milioane de euro, iar Florin Tănase şi Valentin Mihăilă la 3 milioane, respectiv 8.5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

În acest moment România lui Mirel Rădoi este pe locul 2 în spatele Germaniei, care a învins-o pe Islanda cu scor 3-0.

Afla mai multe despre: ianis hagiflorinel tanasevalentin mihaila 

viewscnt
Articole similare