Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi a dezvăluit cum se antrenează şi cât de mult respectă regulile de izolare socială: "Poliţia este pe toată străzile, însă sunt un norocos"

Ianis Hagi a dezvăluit cum se antrenează şi cât de mult respectă regulile de izolare socială: "Poliţia este pe toată străzile, însă sunt un norocos"

Fotbal

Comentarii

Ianis Hagi a povestit britanicilor de la Daily Mail modul în care se pregăteşte în aceste vremuri pandemice, dar şi cât de mult respectă regulile impuse de autorităţi, în care izolarea socială este primordială.

Ianis Hagi se află împreună cu familia sa la Constanţa şi se bucură de timpul petrecut împreună. Nu fără a-şi face antrenamentele zilnice, aşa cum scrie la cartea scoţiană, "venită" pe reţelele socializare dinspre Glasgow.

"Am o bicicletă, dar am şi o stradă lângă casa mea, lungă de 800 de metri, unde îmi pot face alergările. Am şi nişte gantere, dar şi alte greutăţi. Cred că în asta constă sala mea de antrenamente, dacă pot numi aşa", a declarat Ianis Hagi, în Daily Mail.

De asemenea, Ianis Hagi le-a povestit englezilor şi modul în care România abordează criza pandemică şi cât de mult respectă regulile privind izolarea socială.

"Lucrurile în România sunt destul de complicate. Nici măcar nu poţi părăsi casa fără o declaraţie în care să specifici unde merg, să cumperi alimente de exemplu. Poliţia este pe toate străzile şi te opreşte să te verifice unde mergi. Dar sunt norocos că am un văr la trei sau patru case distanţă. Deci putem face lucrurile împreună. Familiile noastre sunt foarte apropiate, aşa că nu suntem singuri. Este frumos să fiu în acelaşi oraş cu familia mea. Ultima dată când am fost în acelaşi timp pentru un timp atât de lung s-a întâmplat în urmă cu opt sau nouă ani", a adăugat Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare