Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi a explicat ce a păţit în Italia: ”Ştiu ce a fost la Fiorentina, mă voi întoarce într-o zi în Europa”. Mesaj surprinzător: ”Eu nu sunt ca tata”

Ianis Hagi a explicat ce a păţit în Italia: ”Ştiu ce a fost la Fiorentina, mă voi întoarce într-o zi în Europa”. Mesaj surprinzător: ”Eu nu sunt ca tata”

Farul Constanța

Comentarii

Ianis Hagi a vorbit pentru prima dată despre perioada petrecută la Fiorentina, dar şi despre comparaţia inevitabilă care se face între el şi Gică Hagi.

Ianis s-a întors, în această iarnă, la Viitorul, după o aventură nefericită la Fiorentina, dar tânărul mijlocaş este convins că va reveni cândva în Europa şi va avea evoluţii foarte bune.

”Eram dezamăgit, pentru că am arătat ce pot şi pentru că toţi vorbeau foarte bine despre mine, mai ales colegii. Mă încurajau, îmi spuneau că va veni şi momentul meu. Nu s-a întâmplat, dar nu-i un capăt de lume. Ştiu ce a fost acolo şi ştiu că mă voi întoarce într-o zi în Europa şi voi juca bine. Ce a fost a fost. Sunt fericit acum, mi-am recăpătat puterea şi ritmul jocului şi mă gândesc doar la prezent şi la viitor. Nu este o dorinţă de revanşă, ci doar dorinţa de a juca fotbal. Asta mi-am dorit de când eram mic, să joc cât mai mult, iar antrenorii şi clubul să-mi dea plăcerea de a juca fotbal. Va veni şi timpul când voi vorbi mai mult despre ce s-a întâmplat acolo”, a spus Ianis pentru Gazeta Sporturilor.

”NU SUNT CA TATA”

Hagi jr. a făcut şi o declaraţie pe care puţini ar fi anticipat-o. Ianis a recunoscut că nu seamănă, ca joc, cu tatăl său, spunând că a moştenit doar talentul, dar a luat mai mult din calităţile fizice ale mamei sale.

Sunt diferit ca jucător faţă de tata. El a fost mai rapid, cu mai multă forţă, mai îndesat. Eu sunt mai mult ca mama, mai înalt, dar mai firav. În schimb, eu şi tata avem aceeaşi mentalitate”, a spus Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: ianis hagifiorentinagica hagi,  

viewscnt
Articole similare