Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi a explicat de ce a ales Rangers în detrimentul altor cluburi: "Astea au contat şi m-au făcut să vreau să fiu aici"

Ianis Hagi a explicat de ce a ales Rangers în detrimentul altor cluburi: "Astea au contat şi m-au făcut să vreau să fiu aici"
Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) este în sfârşit un fotbalist liniştit. Decarul echipei naţionale a fost transferat definitiv de Rangers. Marţi, scoţienii l-au prezentat oficial pe român într-o conferinţă la care a luat parte şi antrenorul Steven Gerrard.

„Am fost foarte fericit pentru că totul s-a rezolvat rapid. Rangers a fost mereu prima mea opţiune. Sunt fericit că totul a mers bine. Este un club uriaş, cu istorie şi cu dorinţa de a câştiga trofee. Astea au contat şi m-au făcut să vreau să fiu aici.

Mai avem până începem şi avem timp să intrăm în formă. Cel mai important este să nu ne accidentăm. Avem tot ce ne trebuie ca să fim 100% pregătiţi, din punct de vedere mental şi fizic. Abia aştept să revină lucrurile la normal. E greu să îţi imaginezi stadionul gol. Sper să nu jucăm multe meciuri fără fani. Pentru ai jucăm fotbal. Fără ei nu e la fel.

Liga din Scoţia e total diferită de cele în care am jucat, dar am fost ajutat de fiecare dată. Am avut mereu pe cineva care să mă ajute înainte de meciuri şi antrenamente. Colegii, antrenorii şi cei de la club m-am ajutat să mă integrez. Acum va fi mai bine pentru mine şi sper că putem termina sezonul viitor. Sunt foarte fericit cu ce fac aici. Mentalitatea de aici mi se potriveşte, este un mediu bun pentru mine”, a declarat Ianis Hagi la conferinţa de presă.

Ianis Hagi visează la o minune cu Leverkusen

Dacă în Scoţia campionatul a fost încheiat definitiv, iar titlul i-a fost decernat lui Celtic, în Europa League, Rangers visează în continuare la o minune. Echipa lui Ianis Hagi are de jucat returul din optimile de finală cu Leverkusen. În tur, germanii s-au impus pe Ibrox cu 3-1.

„Mai avem returul cu Bayer Leverkusen, din Europa League. Chiar dacă am pierdut în tur, orice se poate întâmpla în fotbal”, a mai spus Ianis Hagi.

 

 

Afla mai multe despre: ianis-hagi 

viewscnt
Articole similare