Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi a fost integralist pentru Rangers în partida cu Dundee! Ce notă a primit mijlocaşul român

Ianis Hagi a fost integralist pentru Rangers în partida cu Dundee! Ce notă a primit mijlocaşul român

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a fost integralist pentru Rangers în partida cu Dundee United, scor 1-0.

Giovanni van Bronckhorst are încredere în fotbalistul român şi îi acordă minute lui Ianis Hagi. James Tavernier a marcat unicul gol al partidei, în minutul 71, din lovitură de la 11 metri. Hagi a fost titular, dar nu a reuşit să impresioneze, iar scoţienii l-au notat cu 6. 

”A avut câteva momente în care s-a luptat, dar nimic notabil care să cauzeze prea multe probleme celor de la Dundee”, au notat jurnaliştii de la Ibroxnews.com.

Sergio Ramos i-a cerut tricoul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi (23 de ani) a povestit un moment fabulos: Sergio Ramos i-a cerut tricoul după România - Spania.

România a înfruntat Spania în preliminariile EURO 2020. Tricolorii au pierdut ambele meciuri, scor 2-1 şi respectiv 5-0. 

Ianis Hagi a rămas cu o amintire plăcută după România - Spania. Celebrul Sergio Ramos i-a cerut să facă schimb de tricouri. 

”Nu sunt un tip care merge să facă schimb de tricouri sau mă duc foarte rar. Iar în acest caz, el a venit să îmi ceară tricoul şi am fost foarte fericit. Clar că e o motivaţie pentru un jucător tânăr să vină să îţi ceară tricoul Sergio Ramos.

Eram terminaţi toţi în vestiar (n.r după 0-5 cu Spania). Clar că am fost surprins un pic pentru că am pierdut cu 5-0 în deplasare. A fost într-un moment slab pentru mine, mai puţin bun, dar un un gest ca acesta m-a motivat foarte mult”, a spus Ianis Hagi, pentru AS.ro.

Ianis Hagi joacă la Rangers din ianuarie 2020, când a fost împrumutat de Genk, iar şase luni mai târziu, scoţienii l-au achiziţionat definitiv, în schimbul a 3.5 milioane de euro.

Hagi Jr. a evoluat în 23 de partide în acest sezon şi a contribuit la şapte dintre golurile lui Rangers.

Mijlocaşul român a punctat de trei ori, câte un gol în campionat, Cupa Ligii şi Europa League, şi a oferit patru assist-uri.

Afla mai multe despre: iani hagi-rangers-scoţia 

viewscnt
Articole similare