Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi a fost la înălţime cu Bayer Leverkusen! Decarul României a fost lăudat de presa britanică, deşi Rangers a pierdut. Ce notă a primit fiul ”Regelui”

Ianis Hagi a fost la înălţime cu Bayer Leverkusen! Decarul României a fost lăudat de presa britanică, deşi Rangers a pierdut. Ce notă a primit fiul ”Regelui”
Comentarii

Publicaţia britanică Dailyrecord.co.uk a acordat note tuturor fotbaliştilor lui Rangers, după ce formaţia scoţiană a fost învinsă cu 1-0 de Bayer Leverkusen.

Elevii lui Steven Gerrard părăsesc astfel Europa League din faza optimilor, pierzând dubla manşă cu nemţii cu scorul general de 4-1 (Rangers a fost învinsă de Leverkusen, pe teren propriu, cu 1-3).

Cu toate acestea, Mirel Rădoi şi suporterii naţionalei României au un motiv de bucurie. Ianis Hagi a primit, din partea Dailyrecord.co.uk, nota 6. Jurnaliştii britanici au scris despre şeptarul lui Rangers că ”a oferit suficient de multe din postura de rezervă, motiv pentru care ar fi trebuit să fie introdus titlular”.

Ianis a fost introdus pe teren, în minutul 60, în locul lui Barker, care a fost notat de publicaţia citată cu 5.  Deşi a jucat puţin peste 30 de minute, românul s-a numărat printre jucătorii cei mai apreciaţi de către publicaţia britanică. Doar fundaşii Connor Goldson şi Filip Helander au primit note mai mari decât Hagi Jr., evoluţia celor doi fiind apreciată cu 7.

Trebuie menţionat că cei doi apărători au început partida ca titlulari şi au avut mai mult timp la dispoziţie pentru a se face remarcaţi.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersgerrardeuropa league 

viewscnt
Articole similare