Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi a intrat definitiv în inimile fanilor lui Rangers. Ce au ajuns să facă scoţienii pentru noul idol pe pe Ibrox

Ianis Hagi a intrat definitiv în inimile fanilor lui Rangers. Ce au ajuns să facă scoţienii pentru noul idol pe pe Ibroxgalerie foto
Comentarii

Ianis Hagi este deja idol la Rangers, echipă care l-a împrumutat în această iarnă de la Genk.

Trei goluri şi o pasă decisivă a reuşit Ianis Hagi în şapte apariţii pentru vicecampioana Scoţiei, impresionându-i pe fanii de pe Ibrox. Un site dedicat microbiştilor scoţieni încearcă să profite de popularitatea căpătată de Ianis Hagi în rândul fanilor lui Rangers şi a lansat o gamă dedicată internaţionalului român.

Pe site-ul thetbshop.com se găsesc tricouri, căni şi carcase de telefon imprimate cu fotografii cu Ianis Hagi şi celebra declaraţie făcută de român, după remontada fantastică din prima manşă a dublei cu Braga, din Europa League, atunci când românul a reuşit o dublă. "Ibrox baby!", au fost cuvintele cu care Ianis Hagi i-a cucerit pe suporterii lui Rangers. Fanii îşi pot cumpăra tricouri cu Ianis pentru 15 lire sterline, o cană costă 11 lire, iar o carcasă de telefon, 12 lire.

Braga - Rangers, miercuri, ora 19:00, în Europa League, la Telekom Sport 2

Braga - Rangers, meci din manşa secundă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League, este programat să se dispute miercuri, de la ora 19:00, în direct la Telekom Sport 2 şi, în format live video, pe site-ul telekomsport.ro.

Vicecampioana Scoţiei merge în Portugalia cu un avantaj fragil obţinut, pe Ibrox, joia trecută, în prima manşă a şaisprezecimilor. Deşi Braga conducea cu 2-0 în minutul 67, Rangers avea să se impună cu 3-2, graţie unei reveniri fantastice. Remontada de la Glasgow i s-a datorat, în mare parte, lui Ianis Hagi, care a reuşit o dublă, în minutele 67 şi 82, Aribo înscriind şi el, în minutul 75. Pe lângă cele două goluri, internaţionalul român a oferit şi trei pase ideale pentru Alfredo Morelos, însă atacantul columbian, ieşit complet din formă în această perioadă, a ratat inexplicabil din faţa porţii.

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare