Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi a marcat la Hamburg, dar a rămas cu un gust amar după ce nemţii au întors rezultatul: ”Nici nu vreau să mă gândesc”

Ianis Hagi a marcat la Hamburg, dar a rămas cu un gust amar după ce nemţii au întors rezultatul: ”Nici nu vreau să mă gândesc”
Comentarii

Germania s-a impus în faţa României cu 2-1, la Hamburg, în preliminariile Campionatului Mondial.

Ianis Hagi a marcat pentru România la Hamburg şi a deschis scorul pentru echipa naţională contra Germaniei. Dacă prima sa reuşită în tricoul primei reprezentative a venit cu piciorul drept, Ianis Hagi a marcat acum cu stângul.

Hagi a marcat, dar la interviul de după meci a fost supărat că a pierdut. 

”Nici nu vreau să mă gândesc la gol, plecăm de aici fără puncte. Era obiectivul nostru să luăm măcar un punct. Când conduci 1-0 la pauză.. am incercat să mai prindem acţiuni pe contraatac sau faze fixe. E clar când vii intr-o deplasare din asta e mai greu. Din păcate am luat gol din fază fixă şi am pierdut. 

Suntem trişti, dar avem meci important luni şi trebuie să ne concentrăm.

Cum am spus-o suntem o generaţie nouă, tineri mulţi, uşor, uşor grupul devine mai puternic!

Putem să zicem că am pierdut doar 2-1, dacă vreţi aşa azi. Dar aşa după fieacare meci să zicem că suntem slabi dacă pierdem sau dacâ castigăm suntem buni, nu este ok.

Noi suntem tineri şi avem foame de rezultate. Pentru România putem să alergăm mereu. Şi luni cu Armenia!”, a declarat Hagi la PRO X.

Luni, 11 octombrie, în Ghencea, tot de la 21:45, naţionala primeşte vizita Armeniei, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la ProTV.

Afla mai multe despre: ianis haginaţională româniei 

viewscnt
Articole similare