Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi a rămas fără antrenor la Genk. Felice Mazzu şi-a făcut bagajele, împreună cu întreg staff-ul său

Ianis Hagi a rămas fără antrenor la Genk. Felice Mazzu şi-a făcut bagajele, împreună cu întreg staff-ul său
Comentarii

Ce se preconiza de câteva zile, s-a întâmplat în această dimineaţă: antrenorul celor de la Genk, belgianul Felice Mazzu a fost demis.

Departamentul de comunicare al celor de la Genk au anunţat, astăzi, decizia conducerii. Înfrângerea din ultima etapă, de acasă, cu Gent, scor 0-2, i-a fost fatală lui Felice Mazzu, care a câştigat doar opt meciuri din cele 20, trei s-au terminat la egaltiate, iar nouă au fost înfrângeri.

În acelaşi timp, Genk s-a despărţit şi de asistenţii lui Mazzu, Tom Van Imschoot şi Denis Dessaer şi analistul video Sandro Samone. Fosta legendă a clubului, Domenico Olivieri se va ocupa, în continuare, de pregătirea echipei, până la stabilirea unui nou antrenor. Se vehiculează varianta Bernd Storck în pole-position pentru preluarea formaţiei la care joacă Ianis Hagi, însă Cercle Brugge nu doreşte să se despartă de tehnicianul său. O altă opţiune ar fi Woter Vrancken. De asemenea, nu se exclude nici opţiunea unui antrenor străin.

Ianis Hagi: "Mă simţeam bine şi dintr-o dată nu am mai jucat. Nu ştiu de ce"

După 14 meciuri, Genk este pe locul 9, cu 20 de puncte, la 13 în spatele liderului Club Brugge, şi patru sub formaţia lui Ladislau Boloni, Antwerp, care este pe locul şase, primul care duce în play-off. Ianis Hagi nu ştie dacă va avea sau nu un nou antrenor, însă schimbarea poate fi de bun augur pentru jucătorul român, care a prins doar 25 de minute în ultimele patru meciuri.

"Am avut meciuri unde am jucat consecutiv titular şi eram într-o formă bună, jucam bine, mă simţeam bine şi dintr-o dată nu am mai jucat, nu ştiu de ce, dar asta e situaţia, sunt deciziile antrenorului. Sper ca după naţională, când mă voi întoarce, situaţia să se schimbe, mă refer la situaţia mea", a declarat Ianis Hagi zilele trecute, la sosirea în ţară, pentru acţiunea echipei  naţională de seniori a României.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare