Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi a recunoscut: ”Mi-au oferit mai mulţi bani decât Genk, dar am considerat că e prea devreme!” Motivul pentru care a ales Belgia

Ianis Hagi a recunoscut: ”Mi-au oferit mai mulţi bani decât Genk, dar am considerat că e prea devreme!” Motivul pentru care a ales Belgia

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a recunoscut că a avut oferte mult mai consistente şi le-a explicat belgienilor motivul pentru care a ales să se transfere la Genk.

Tânărul internaţional român a fost în vară unul dintre cei mai curtaţi jucători din Liga 1, mai ales după evoluţia bună pe care a avut la Campionatul European de Tineret, unde a ajuns cu România până în semifinale. Au existat zvonuri că mai multe cluburi mari din Europa au făcut oferte pentru Ianis, dar, până la urmă, a semnat cu Genk, echipă care a plătit patru milioane de euro.

Ianis Hagi susţine că a avut propuneri de la echipe mai mari, care erau dispuse să plătească mult mai bine, dar a fost de părere că are nevoie de un club precum Genk, care le oferă tinerilor şansa să se dezvolte:

”Erau şi alte cluburi interesate, este adevărat. Mi-au oferit mai mulţi bani, dar m-am gândit că e prea devreme. Genk este echipa care oferă şanse tinerilor jucători şi are răbdare cu ei. Pentru mine este un pas intermediar ideal, în drumul spre competiţiile de top. Am fost norocos că Viitorul, fostul meu club, mi-a dat libertatea să aleg. Am putut să decid unde vreau să merg”, a declarat Ianis Hagi pentru knack.be.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare