Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi a strălucit în faţa scouterilor de la 25 de echipe. Scoţienii scriu că soarta românului este decisă: ”Are admiratorii săi”

Ianis Hagi a strălucit în faţa scouterilor de la 25 de echipe. Scoţienii scriu că soarta românului este decisă: ”Are admiratorii săi”

UEFA Europa League

Comentarii

Ianis Hagi a reuşit un nou meci foarte bun pentru Glasgow Rangers, în returul cu Braga. Tânărul internaţional român a ieşit în evidenţă cum nu se putea mai bine, după ce nu mai puţin de 25 de cluburi şi-au trimis reprezentanţii la acest meci. Cel mai probabil, Ianis va fi transferat definitiv de Rangers, în vară.

Ianis Hagi a fost din nou titular pentru Glasgow Rangers, în returul cu Sporting Braga, din 16-imile Europa League. În tur, a fost eroul echipei scoţiene, reuşind două goluri în victoria cu 3-2, după 2-0 pentru Braga. Ianis a făcut şi aseară un meci foarte bun. Mijlocaşul de 21 de ani a ratat o lovitură de la 11 metri, chiar în finalul primei reprize, când tabela arăta 0-0, dar s-a revanşat în partea a doua cu o pasă superbă de gol. Interesant este că Ianis a ieşit în evidenţă în faţa reprezentanţilor mai multor cluburi importante din Europa.

Se transferă Ianis Hagi? 25 de cluburi şi-au trimis reprezentanţii la meci

Partida Braga - Glasgow Rangers a fost considerată interesantă de mai multe cluburi din Europa. Potrivit Daily Record, nu mai puţin de 25 de echipe şi-au trimis scouterii la această partidă, mai ales că ambele echipe au câţiva jucători foarte interesanţi. Racing, Strasbourg, Bordeaux, Dortmund, Levante, Montpellier, Monaco, Leeds, Everton, Milan, Nice, Southampton, Manchester United, Wolfsburg, Eintracht Frankfurt, FSV Mainz, Brighton, Alaves, Valencia, Sevilla, Crystal Palace, AS Roma, FC Koln, Chelsea, Atalanta şi Mallorca sunt echipele care şi-au trimis aseară reprezentanţii la Braga.

În tot acest context, Ianis Hagi a reuşit să iasă la rampă şi mai mult ca sigur au existat câteva notiţe interesante despre el.



Însă Daily Record scrie că situaţia lui Ianis Hagi este clară, deşi mai multe cluburi îl urmăresc: ”Ianis Hagi are admiratorii săi, dar echipa de pe Ibrox are prima opţiune să transforme împrumutul într-un transfer definitiv de la Genk, în vară”, scriu jurnaliştii britanici.

Ianis Hagi a fost împrumutat de la Genk în această iarnă, dar Glasgow Rangers are opţiune pentru transferul definitiv, în valoare de cinci milioane de euro.

Rangers a câştigat şi la Braga şi s-a calificat în optimile Europa League. După ce la Glasgow s-a impus cu 3-2, în Portugalia, echipa lui Steven Gerrard a câştigat cu scorul de 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Kent, din pasa lui Hagi, în minutul 61. În prelungirile primei reprize, mijlocaşul a ratat o lovitură de pedeapsă.

 

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare