Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, al doilea cel mai bine cotat jucător sub 23 de ani din prima ligă scoţiană

Ianis Hagi, al doilea cel mai bine cotat jucător sub 23 de ani din prima ligă scoţiană

Stranieri

Comentarii

Conform site-ului transfermarkt.com, internaţionalul român, Ianis Hagi, a devenit al treilea cel mai bine cotat fotbalist din lotul lui Rangers şi al doilea cel mai bine cotat jucător sub 23 de ani din prima ligă scoţiană

Doar Alfredo Morelos şi căpitanul James Tavernier au o cotă de piaţă mai bună decât Ianis Hagi, în lotul formaţiei lui Steven Gerrard. Cu toate acestea, Ianis este cel mai tânăr şi mai bine cotat fotbalist al scoţienilor în acest moment.

Ianis Hagi, transfer de top pentru Rangers

Cu o cotă de piaţa de 4.5 milioane de euro, Ianis Hagi este al treilea cel mai bine cotat fotbalist din lotul lui Rangers FC. Alfredo Morelos (12 milioane de euro) si James Tavernier (4.8 milioane de euro) sunt singurii cu o cotă de piaţă mai bună decât internaţionalul român.

La 21 de ani, Ianis este cel mai bine cotat tânăr jucător din lotul socţienilor. Ryan Kent ar fi următorul, fostul jucător de la Liverpool având deja 23 de ani. Glen Kamara îi urmează în top, dar şi mijlocaşul defensiv al lui Rangers are deja 24 de ani.

Ianis Hagi a intrat direct în top 10 cei mai bine cotaţi jucători din Scoţia, un top dominat de fotbaliştii de la Celtic, care au nu mai puţin de 7 reprezentanţi. Românul este al-8-lea în clasament. De menţionat că toţi fotbaliştii din Scottish Premiership au cote mai mici în acest moment, din cauza pandemiei de coronavirus.

Ianis al doilea cel mai bine cotat jucător sub 23 de ani din prima ligă scoţiană

La capitolul de vârstă sub 23 de ani, Ianis Hagi intră direct în Top 3. Românul este al doilea cel mai bine cotat jucător sub 23 de ani din prima ligă scoţiană, după Odsonne Edouard de la Celtic (22 de ani) cotat la 13 milioane de euro.

Hagi Jr îi depăşeşte pe Patryk Klimala şi Kristoffer Ajer de la Celtic, dar şi pe David Turnbull sau Lewis Ferguson

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare