Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, anunţul momentului! Vestea pe care a primit-o românul de la Rangers

Ianis Hagi, anunţul momentului! Vestea pe care a primit-o românul de la Rangers

Stranieri

Comentarii

Site-ul german transfermarkt a dat publicităţii cotele de piaţă actualizate ale fotbaliştilor din campionatul Scoţiei.

Ianis Hagi este evaluat acum la 6 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Această cotaţie îl urcă pe Ianis în topul celor mai bine cotaţi şapte fotbalişti străini din campionatul scoţian de fotbal.

Doar doi coechipieri ai săi sunt mai bine cotaţi ca internaţionalul român: englezul James Tavernier (8 milioane de euro) şi columbianul Alfredo Morelos (12 milioane de euro).

Odsonne Edouard de la Celtic este cel mai bine cotat jucător străin din Scoţia. Francezul crescut de PSG are o cotă de piaţă de 15 milioane de euro. El este urmat de coechipierul său Mohamed Elynouossi, norvegianul cu o cotă de piaţă de 12 milioane de euro, la fel ca şi Morelos de la Rangers.

Tavernier şi irlandezul Duffy sunt următorii, iar Hagi este la aceeaşi cotă de piaţă cu jamaicanul Roofe, atacantul alături de care evoluează la Rangers.

Ianis Hagi a marcat de cinci ori în acest sezon pentru Rangers FC şi a reuşit 11 pase decisive pentru coechipierii săi. El a bifat meciuri în toate competiţiile (30 de partide): Scottish Premiership, Europa League şi Cupa Ligii Scoţiei.

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare