Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, asaltat cu oferte! Ultima echipă intrată în cursa pentru transferul fiului "Regelui"

Ianis Hagi, asaltat cu oferte! Ultima echipă intrată în cursa pentru transferul fiului "Regelui"

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (22 de ani) are mai multe oferte de a o părăsi pe Rangers, echipă cu care a câştigat campionatul în Scoţia şi va juca în preliminariile Ligii Campionilor. Ultima echipă intrată în cursa pentru semnătura fiului "Regelui" este una din Turcia, Başakşehir, fosta campioană din "Ţara Semilunei".

Ianis Hagi, asaltat cu oferte! O echipă din Turcia a intrat în cursa pentru transferul său

După un sezon foarte bun la Rangers, unde a făcut performanţă atât pe plan intern, cât şi pe plan extern, Ianis Hagi are pe masă mai multe oferte şi se va decide asupra viitorului său cât de curând. Ultima echipă intrată în cursa pentru transferul său este Başakşehir, fosta campioană a Turciei, potrivit jurnaliştilor de la yeniasir.com.tr. Recent, Ianis Hagi a declarat că vrea să joace pentru Galatasaray, echipa pentru care tatăl său, Gică Hagi, a făcut istorie.

Jurnaliştii turci nu pomenesc nimic despre ce sumă de transfer ar fi gata să ofere cei de la Başakşehir pentru a obţine semnătura lui Ianis Hagi, dar presa britanică a scris că Rangers ar fi dispusă să-l cedeze pentru şapte milioane de euro. Başakşehir a avut parte un sezon greu, pe care l-a terminat pe locul 12 în clasamentul din Turcia, cu 48 de puncte.

E bătaie mare pentru transferul lui Ianis Hagi. Lazio, Sevilla, PSV Eindhoven şi Bochum, nou promovată în Bundesliga, urmăresc atent situaţia mijlocaşului român care a reuşit să marcheze opt goluri şi a livrat 15 pase de gol în 45 de partide jucate cu Rangers în toate competiţiile sezonului recent încheiat.

  • 6 - şase milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis hagiofertaturciabasaksehir 

viewscnt
Articole similare