Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi aşteaptă un conaţional la Rangers. Steven Gerrard îl urmăreşte cu atenţie şi ia în calcul transferul românului

Ianis Hagi aşteaptă un conaţional la Rangers. Steven Gerrard îl urmăreşte cu atenţie şi ia în calcul transferul românului

Fotbal

Comentarii

Publicaţia turcă Fotomac anunţă că internaţionalul român, Florin Andone (27 de ani), ultima dată împrumutat la Galatasaray Istanbul, se află în vizorul antrenorului lui FC Rangers, englezul Steven Gerrard.

Galatasaray Istanbul nu i-a activat clauza de cumpărare aplicată de clubul de care aparţine, Brighton, aşa că românul este obligat să se întoarcă în Anglia. Problema este că nici la Brighton nu intenţionează să se bazeze pe serviciile sale în următoarea perioadă

Turcii anunţă că sunt şanse foarte mari ca Andone să ajungă la Rangers cu prima ocazie, deoarece are probleme serioase în comportamentul ofensiv. Englezul Jermain Defoe nu este decis să continue în Scoţia, iar columbianul Alfredo Morelos este dorit de mai multe formaţii din Anglia, Italia şi Spania.

În acest sezon competiţional, Florin Andone a jucat de 11 ori pentru Galatasaray în campionat şi a reuşit să marcheze două goluri. 

Florin Andone, dorit şi de rivala Celtic Glasgow

Florin Andone ar putea fi subiectul unui transfer şi la rivala celor de la FC Rangers, la Celtic Glasgow,  a scrie presa din Anglia, zilele trecuta. Campioana Scoţiei caută un atacant, iar românul s-ar încadra în profilul dorit de oficialii alb-verzilor.

Posibilitatea reală ca Andone să ajungă pe Celtic Park i-a determinat deja pe fanii scoţienilor să treacă la ”research”.Dacă s-ar concretiza transferul la Celtic, Florin Andone ar deveni primul român din istoria grupării scoţiene, una dintre cele mai titrate din Europa în acest moment.

Celtic a cucerit 50 de titluri de campioană în Scoţia şi 39 de Cupe ale Scoţiei. Gruparea de pe Celtic Park are şi Cupa Campionilor în palmares în ediţia 1966-1967, dar a jucat şi finala Cupei UEFA în sezonul 2002-2003. Celtic a făcut de 6 ori tripla în Scoţia şi de 12 ori ”dubla”campionat-cupă.

Brighton vrea să scape de român

Andone este legitimat la Brighton din vara anului 2018, atunci când clubul englez a plătit şase milioane de euro pentru a-l transfera de la Deportivo La Coruna. Şase goluri în 30 meciuri a marcat Andone pentru echipa din Premier League. Contractul său cu Brighton expiră în vara anului 2023, însă mutarea la Glasgow, indiferent la care dintre cele două echipe, se poate realiza fără probleme mult mai devreme.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare