Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi continuă să uimească. Cum l-a impresionat pe unul dintre secunzii lui Gerrard: "Asta mă face să cred că are un viitor mare"

Ianis Hagi continuă să uimească. Cum l-a impresionat pe unul dintre secunzii lui Gerrard: "Asta mă face să cred că are un viitor mare"
Comentarii

Michael Beale, unul dintre secunzii lui Steven Gerrard la Rangers, a vorbit la superlativ despre ultimele evoluţii ale lui Ianis Hagi, căruia îi prevede un viitor strălucit.

Trei goluri şi două assist-uri a reuşit Ianis Hagi, în opt meciuri jucate până acum pentru Rangers. Evoluţiile românului au "explodat", de-a dreptul, în şaisprezecimile Europa League, acolo unde a reuşit două goluri şi un assist, în dubla cu Braga, câştigată de Rangers cu 4-2 la general. După dubla reuşită în meciul tur, Ianis a pasat decisiv la unicul gol al succesului obţinut de Rangers în deplasare, meci în care decarul naţionalei României a şi ratat un penalty.

"Ştim că Ianis şi Ryan Kent pot produce un moment de magie din nimic. Trebuie să spun că a fost o pasă minunată. O pasă magnifică şi o finalizare foarte bună a lui Ryan, cu piciorul său mai slab, stângul.

Probabil că astăzi ne aflăm, fericiţi, datorită lui Ianis Hagi, care a avut un moment de magie şi a marcat un gol din jumătate de ocazie, dinamitând întreg grupul (n.r. - aluzie la golul de 1-2 din meciul tur cu Braga). Faptul că un tânăr ca el reuşeşte să îşi demonstreze talentul în acest fel mă face să cred că are un viitor mare.

Nu vreau să mă las dus de val, dar este este un tânăr calm şi raţional şi sunt sigur că tatăl său este foarte mândru de ultimele sale evoluţii", a declarat secundul Michael Beale, într-un interviu acordat site-ului clubului Rangers.

Hearts - Rangers, de la 19:30, în sferturile de finală ale Cupei Scoţiei. Ianis Hagi, o nouă ocazie să strălucească

Hearts - Rangers, meci din sferturile de finală ale Cupei Scoţiei, se joacă sâmbătă, de la ora 19:30, la Edinburgh, şi poate fi urmărit pe site-ul telekomsport.ro, în format live text. În caz de egalitate, partida se va juca, la Glasgow.

Rangers înfruntă Hearts pentru a doua oară în 2020. Pe 26 ianuarie, echipa din Glasgow a fost învinsă de Hearts, în deplasare, cu scorul de 2-1, în runda a 23-a din Premiership.

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare