Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, după meciul excelent făcut contra Craiovei: ”Aşa am fost învăţat de mic”

Ianis Hagi, după meciul excelent făcut contra Craiovei: ”Aşa am fost învăţat de mic”

Superliga

Comentarii

Ianis Hagi a marcat ambele goluri în victoria cu 2-0 în faţa Craiovei, în manşa secundă din semifinalele Cupei României. Fiul lui Gică Hagi spune că încă de mic a fost învăţat că trebuie să facă diferenţa.

Ianis Hagi a arătat o formă excentă în returul cu Craiova. Mijlocaşul de 20 de ani a marcat ambele goluri şi a fost implicat în aproape toate fazele de atac. Ianis spune că se simte în formă:

”Mă bucur că fac diferenţa şi fac ceea ce trebuie să fac pe teren. Adică să fac diferenţa prin pase de gol şi goluri. Asta e rolul meu, asta mi s-a spus de mic, mereu, orice adversar, orice competiţie, trebuie să intru şi să produc pentru echipa mea. Sunt într-o pasă foarte bună şi mă bcuur că îmi ajut echipa. E bine că am marcat noi două goluri şi apărarea şi-a făcut treaba, n-am primit gol, Cojo a fost foarte inspirat la penalty, ne-a salvat acolo într-un momentul critic şi suntem fericiţi că ne-am calificat.

(Despre golul doi) Trecea timpul încercam să ţinem mingea, să tragem de timp, pentru că mai erau cred că 3-4 minute şi se scurgea timpul în favoarea noastră. Am văzut că fundaşii nu sunt atenţi şi m-am demarcat. Ştiu că îmi zicea şi Vînă acum, după meci, şi prima dată, nu a vrut să mi-o dea, că voia să mai ţină de minge şi după aceea a zis că eram prea liber şi mi-a dat-o. După aceea a fost chestie de instinct.

(Despre meciul cu CFR) Nu încercăm să punem piedici nimănui, noi încercăm să ne facem treaba şi să ne îndeplinim obiectivul. Obiectivul este locul 3 şi suntem la 3 puncte în spatele Craiovei. Suntem acolo şi, cu victorii, putem să îi ajungem din spate”,
a declarat Ianis Hagi pentru Telekom Sport.

Viitorul s-a calificat în finala Cupei României după ce a trecut cu 4-1 la general de Craiova. În ultimul act, echipa lui Gică Hagi va juca împotriva Astrei.


 

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare