Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, după primul meci la naţionala de seniori: ”M-am simţit bine, m-am integrat repede!” Ce i-a spus tatăl său înainte de meci

Ianis Hagi, după primul meci la naţionala de seniori: ”M-am simţit bine, m-am integrat repede!” Ce i-a spus tatăl său înainte de meci

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi a debutat la naţionala de seniori, în România - Lituania 3-0. Fiul lui Gică Hagi speră că va reuşi să atingă şi la naţionala mare performanţele pe care le-a avut la tineret, echipă alături de care s-a calificat la EURO 2019.

Ianis Hagi a intrat în repriza a doua a meciului cu Lituania şi a debutat astfel pentru echipa de seniori a României, la 35 de ani distanţă de prima partidă jucată pentru naţională de tatăl său. Ianis are acum planuri serioase:

Sunt fericit că am putut să debutez după o perioadă bună şi la echipa de tineret. Depinde de mine să devin om de bază la echipa naţională. Emoţii sunt înainte de fiecare meci. Şi tata, şi toată familia mă susţin, nu trebuie neapărat să fie pe stadion. Ştiu că sunt alături de mine.

Înseamnă că am făcut o treabă bună la U21. Practic, am făcut istorie, pentru că nu ne mai calificaserăm de 20 de ani. Dacă faci bine, rezultatele vin. Se schimbă generaţiile şi sper să facem şi la naţionala mare performanţa de la naţionala U21. M-am simţit bine, m-am integrat repede, pe cei mai mulţi jucători îi cunoşteam. M-am simţit bine, sper să mai fiu chemat la echipa naţionala.”, a declarat Ianis Hagi.

Ianis spune că n-a apucat să discute cu tatăl său după meci, dar Gică Hagi l-a încurajat în săptămâna de dinaintea meciului: ”N-am vorbit cu el după meci. În timpul săptămânii mi-a zis să fiu eu, să-mi vad de treaba mea, că ştiu ce am de făcut”, a mai spus Ianis.

Afla mai multe despre: ianis hagiromanialituanialiga natiunilor 

viewscnt
Articole similare