Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi e în culmea fericirii: ”Ăsta sunt eu, arăt pe teren că iubesc fotbalul”. Ce spune despre plecarea de la Viitorul

Ianis Hagi e în culmea fericirii: ”Ăsta sunt eu, arăt pe teren că iubesc fotbalul”. Ce spune despre plecarea de la Viitorul

Farul Constanța

Comentarii

Ianis Hagi a fost din nou decisiv pentru Viitorul. Mijlocaşul a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă în victoria pe care campioana a obţinut-o pe terenul Astrei, scor 2-0.

Ianis se bucură că a reînceput să joace şi a anunţat că va decide în vară dacă va pleca de la Viitorul sau dacă va mai rămâne la Ovidiu şi în sezonul viitor.

Ne gândim să terminăm cât mai sus, am spus-o şi la începutul Playoff-ului că ne dorim să terminăm măcar pe locul trei. Ăsta sunt eu, mereu mi-am dorit să joc fotbal, iar pe teren arăt că iubesc acest sport.

Suntem de mulţi ani împreună la Viitorul, avem un stil de joc, ne cunoaştem. Mă bucur că a marcat şi Ghiţă, e o conexiune între noi. Încă de când eram mici eu băteam fazele fixe şi el marca.

Vom vedea în vară ce va fi, eu sunt la Viitorul acum şi îmi fac treaba aici”, a spus Ianis Hagi, la interviul de după partida de la Giurgiu.

Afla mai multe despre: ianis hagiastraviitorul,  

viewscnt
Articole similare