Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi emoţionat de întâlnirea cu Rivaldo: ”Nu pot descrie această emoţie. A fost ceva incredibil”

Ianis Hagi emoţionat de întâlnirea cu Rivaldo: ”Nu pot descrie această emoţie. A fost ceva incredibil”

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I.

Lovitura de start a fost dată de celebrul Rivaldo, al cărui fiu este legitimat la gruparea constănţeană. Ianis Hagi i-a oferit fostului internaţional brazilian un tricou al Viitorului cu numărul 10.

Eroul gazdelor a vorbit la finalul meciului despre partida cu echipa lui Devis Mangia, despre întâlnirea cu marele star brazilian Rivaldo, dar şi despre super execuţia de la golul egalizator:

”Un meci deschis, ca şi celelalte cu cei de la Craiova.Şi acasă la ei, tot aşa, a fost un meci deschis, cu multe faze de atac, două echipe ofensive, suntem fericiţi că am ieşit din nou învingători de pe teren şi cred că am şi meritat-o, pentru că am produs fotbal din primul până în ultimul minut.  Chiar şi în minutul 93 cred că s-a văzut că făceam presiune până la ei în casă, adică până la portar, asta e mentalitatea noastră, aşa ni se transmite de pe margine, mereu încercăm să dominăm echipa adversă, câteodată ne iese, câteodată nu ne iese, pentru că suntem tineri şi avem şi noi fluctuaţiile noastre.

La gol, m-am văzut între linii, ştiam că sunt aproape de poartă, mai încercasem de două ori să dau la poartă şi am încredere în şutul meu, am ambele picioare şi încerc să profit de ele.

Nici nu cred că visam să fiu aplaudat de Rivaldo. Înseamnă ceva incredibil, e o emoţie aparte, care nu poţi s-o descrii. Să te şi antrenezi cu o zi înainte cu el pe teren, cred că e şi o motivaţie în plus pentru toată echipa când a venit aici, să arătăm că şi noi ştim să jucăm fotbal şi România încă mai are talente, joacă un fotbal ofensiv, un fotbal brazilian, să zic aşa, şi sper că i-a plăcut” a declarat Ianis Hagi la finalul partidei pentru Telekom Sport

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare