Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, evoluţie ”anemică” la Deportivo Alaves! Ce notă a primit jucătorul român

Ianis Hagi, evoluţie ”anemică” la Deportivo Alaves! Ce notă a primit jucătorul român
Comentarii

Echipa spaniolă Girona a învins luni seara, pe teren propriu, scor 3-0, gruparea Deportivo Alaves, în etapa a 17-a din La Liga. Girona rămâne lider în campionat.

Ianis Hagi n-a convins împotriva liderului din La Liga

Pe stadionul Municipal de Montilivi, Girona a marcat primul gol prin ucraineanul Dovbyk, în minutul 23, acesta înscriind cu o lovitură de cap. În minutul 42 Portu a majorat avantajul gazdelor la 2-0, iar după pauză, în minutul 59, Dovbyk a reuşit dubla, transformând un penalti.

Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 61, în locul lui Guridi, însă nu a putut resuscita jocul echipei sale. Ruben Duarte a lovit transversala în minutul 85, trecând în contul oaspeţilor cea mai mare ocazie, dar Girona s-a impus fără mari emoţii.

Ce notă a primit după meci

Ianis Hagi (25 de ani) a fost introdus pentru ultima jumătate de oră la Alaves, în meciul pierdut de echipa sa la Girona, cu 3-0. 

Fără contribuţii majore, Hagi Jr. nu i-a impresionat pe spanioli, motiv pentru care Cotidianul local Noticias de Alava i-a dat nota 4 şi l-a caracterizat astfel: „A fost prima schimbare a serii, în locul lui Guridi, dar nu a avut prea multe ocazii să-şi etaleze talentul cu mingea. Trebuie să ofere echipei mult mai mult pentru a-l convinge pe Luis García”.

Catalanii au 44 de puncte şi sunt lideri în La Liga, cu două puncte peste Real Madrid şi cu 9 puncte peste FC Barcelona, campioana en titre.

Afla mai multe despre: ianis hagialavesgirona 

viewscnt
Articole similare