Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi i-a cucerit definitiv pe fanii lui Rangers: "Cel mai bun transfer din istorie?" Suporterii de pe Ibrox, "înnebuniţi" după fiul "Regelui"

Ianis Hagi i-a cucerit definitiv pe fanii lui Rangers: "Cel mai bun transfer din istorie?" Suporterii de pe Ibrox, "înnebuniţi" după fiul "Regelui"

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) i-a cucerit definitiv pe scoţieni. Prestaţiile fiului "Regelui" le-au luat ochiii fanilor lui Glasgow Rangers, care nu contenesc cu laudele. Hagi junior a reuşit evoluţii fantastice în tricoul lui Rangers, care l-au adus la statutul de vedetă, iar site-ul rangersnews.co.uk plusează şi spune că Ianis poate fi cel mai bun transfer făcut vreodată de Rangers în istoria bogată a clubului.

Hagi junior a ajutat-o pe Rangers să se califice în optimile de finală ale Europa League, unde va da peste Leverkusen. Evoluţiile lui Ianis i-au făcut pe fanii scoţieni să îl iubească din prima pe mijlocaşul român.

"Poate fi Ianis Hagi unul dintre cele mai bune transferuri din istoria lui Rangers?", e titlul dat de rangersnews.uk, care apoi analizează ce a reuşit Ianis în ceva mai mult de o lună, de la împrumutul de la Genk.

"Când Rangers a semnat cu Ianis Hagi, în ianuarie, niciun suporter de pe "Ibrox" nu îşi imagina ce impact va avea acesta în jocul echipei scoţiene. Dar până şi cel mai exigent suporter nu are cum să fie critic la adresa românului, care are parte de un start incredibil pentru Rangers. Românul de 21 de ani şi-a arătat clasa, în special în Eiuropa, iar fanii abia aşteaptă ca transferul să devină unul permanent, în vară. Ianis este motivul pentru care Rangers este în optimile Europa League, talentul său inspirând una dintre cele mai mari reveniri din istoria echipei, cu Braga, în tur", mai scrie sursa citată.



Cel mai probabil, dacă evoluţiile bune ale lui Ianis vor continua, Rangers îl va transfera definitiv pentru cinci milioane de euro, conform clauzei trecute în contractul întocmit cu cei de la Genk. "Moştenirea lui Hagi pare să fie dincolo de sezonul acesta european şi de dubla cu Braga. El va fi transferat aproape sigur definitiv în vară şi ar putea să fie cel mai bun transfer din istoria lui Rangers", e concluzia jurnaliştilor de la rangersnews.uk.

Afla mai multe despre: ianis hagifanitransfer 

viewscnt
Articole similare