Experiențe împreună.
You are here:

Ianis Hagi i-a UIMIT pe spanioli! Reacţie GENIALĂ a presei iberice după super pasa de gol a românului

Ianis Hagi i-a UIMIT pe spanioli! Reacţie GENIALĂ a presei iberice după super pasa de gol a românului

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a ratat o lovitură de la 11 metri în partida din deplasare cu Braga.

S-a revanşat imediat după pauză, când pasa sa a ajuns al Ryan Kent, iar fotbalistul crescut de FC Liverpool a deschis scorul şi a dus-o pe Rangers cu un pas mai aproape de optimile de finală ale UEFA Europa League.

Bruno Alemany, un jurnalist spaniol, colaborator al postului de radio Cadena SER l-a lăudat pe tânărul fotbalist român: ”Da, Ianis Hagi a ratat o lovitură de la 11 metri, dar pasa aia pe culoar pentru Kent, de la primul gol al lui Rangers e o adevărată nebunie!” a fost reacţia lui Alemany, imediat după golul marcat de Ryan Kent.

Englezii de la Squakwa remarcă şi ei faptul că Hagi a fost direct implicat la trei din cele patru goluri marcate de Rangers contra portughezilor de Braga.

 

 

Un fan al Barcelonei a reacţionat şi el pe Twitter: ”Ianis Hagi e fenomenal! Nu ştiu cum e ca şi comportament în afara terenului, dar ca talent impresionează” scrie acesta.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe